Hem Livsstil Reklam: Saker att hitta på under de regniga sommardagarna
testa nytt

Reklam: Saker att hitta på under de regniga sommardagarna

av senses.se

Den svenska sommaren är känd för dess regniga dagar och milda temperaturer. Trots detta så planerar vi våra sommarsemestrar utifrån skinande sol och varmt vatten. Men nu när det regnar och är blåsigt står våra hjärnor tomma. Vad tusan hittar man på under de kyliga, regniga sommardagarna?

Fika, fika, fika!

Vad är bättre än en traditionell, svensk fika? Gör det till en heldag med dina vänner. Ta från café till café och drick kaffe efter kaffe ihop med en god kaka. Om du oroar dig över pengarna kan du alltid sätta på dig förklädet och baka kanelbullar hemma istället. Det är roande för själen samtidigt som det är gott för smaksinnet!

Spendera tid med dina nära och kära

Som nämnt ovan hade det räckt med en fika med en vän. Men givetvis kan man hitta på annat! Att bara umgås med människor betyder så oerhört mycket. Är du singel så varför inte gå på en dejt, eller surfa in på en dejtingssajt eller varför inte testa en gay chat? Har du en partner sedan lång tid tillbaka och ni börjar tröttna på varandras sällskap, varför inte testa en swingers klubb nu under sommarens gråa dagar och lys upp er vardag lite!

Ta hand om dig själv och ditt välmående

När det ändå inte finns möjlighet för att vistas utomhus kan du lika väl passa på att äntligen ta hand om dig själv. Gör en liten spa-kväll för dig själv. Stäng av mobilen, spela lite lugnande musik, tänd lite stearinljus. Smörj in en ansiktsmask på ditt ansikte, lägg in en djupgående conditioner i ditt hår och en skrubb på din kropp och märk hur du långsamt känner dig bättre till ro. Avsluta kvällen med ett läckert glas vin och en bra film.

Njut av att ha tid över till att göra inget

Vi lever i en värld där vi hela tiden förväntas att göra något produktivt. Men livet är inte till för att göra något vettigt varje timme av dygnet. Ibland kan det räcka att man bara läser en bra bok, lagar en riktigt bra måltid till sig själv eller ser klart på en serie på Netflix. Du behöver inte alltid finnas där för alla, eller göra saker som du har på din att-göra-lista. Koppla av, stäng av omvärlden och bara njut av att göra ingenting. När din semester är slut kommer du ändå bli överrumplad med uppgifter och deadlines, och om du inte är utvilad till kommer du garanterat ångra att du inte tog det lugnt den där regniga dagen under din sommarsemester.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.