Hem SpelPC Recension: Gungrave G.O.R.E.

Recension: Gungrave G.O.R.E.

av Henric Brandt

I Gungrave G.O.R.E. (Gunslinger Of REsurrection) så tar vi oss an rollen som anti-hjälten Grave (eller Brandon Heat, som han hette innan han blev mördad). Likt protagonisterna i Devil May Cry så har han obegränsat med ammunition till sina Cerberos-pistoler, som han använder till att meja ned alla sina fiender som attackerar honom i horder. Våldsamt, blodigt men med en viss finess och med en dansant precision så tar du dig genom de olika uppdragen. En härlig visuell blandning mellan den klassiska revolvermannen från väst och anime i öst.

Foto: ©2022 - Iggymob - Gungrave G.O.R.E. - The City
Foto: ©2022 – Iggymob

Gungrave G.O.R.E. är det andra spelet i Gungrave rebooten som började med Gungrave VR. Serien började redan på Playstation 2 och rebooten finns nu tillgänglig på flera konsoler. Gungrave G.O.R.E. spelas ur tredjepersonsvy och grafiken är snygg, men det finns något enkelt och lite föråldrat över animationerna.

Foto: ©2022 - Iggymob - Gungrave G.O.R.E. - Sizing up the enemy.
Foto: ©2022 – Iggymob

Fienderna är dummare än sten; de springer mot dig i våg efter våg och det gäller att meja ner dem innan de lyckas komma tillräckligt nära eller bli tillräckligt många för att kunna skjuta eller slå ihjäl vår avatar. Varje uppdrag går ut på ungefär samma sak. Ta dig från A till B och meja ner allt i din väg. Det är blodigt och våldsamt, men blir väldigt snabbt tröttsamt och ensidigt. Det finns ingen större utmaning förutom att det är extremt mycket fiender som försöker döda dig och snabbt inser jag att det inte finns så stor variation på dem. Svårigheten ligger snarare i utmattning än i utmaning.

Foto: ©2022 - Iggymob - Gungrave G.O.R.E. - out in the woods
Foto: ©2022 – Iggymob

Jag testade Gungrave G.O.R.E. på Xbox Series S och upplevde inga problem med laddningstider eller andra prestandaproblem. Du kan spela i två lägen, antingen i 30fps (med maxad grafik) eller i 60fps med enklare grafik. Jag valde 60fps-läget då jag inte upplevde någon större skillnad i grafiken och vill åt flytet.

Hur snyggt Gungrave G.O.R.E. än må vara så är det ju spelupplevelsen som är viktigast och då jag efter väldigt kort tid kände mig ganska uttråkad så blir betyget därefter.

Plaion skickade recensionskod för detta artikel. Utskickare av material har inget redaktionellt inflytande på våra tester.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.