Hem Film & TVBlu-ray VINN: Ocean’s 8 på Blu-ray
ocean's 8 blu ray tävling

VINN: Ocean’s 8 på Blu-ray

av senses.se

Det känns som igår som all-female-cast-versionen av Ocean’s-filmerna utannonserades och nu är den här, med dunder och brak. Se Oscarsvinnarna Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway och Rihanna bland flera andra, kända namn i denna heistrulle signerad Gary Ross.

För att delta gäller det som vanligt att kavla upp ärmarna (de mentala) och gnugga geniknölarna och tala om för oss ”Vilken vore den ultimata heisten (kuppen/stöten), alla stötars moder helt enkelt?”

Skriv ned det i ett mail och skicka in till info@senses.se med ditt namn, adress och telefonnummer så kanske det blir just du som får göra stortjuvarna sällskap på nästa mästerkupp (i din egen hemmabio, dessutom).

Tävlingen pågår till och med den 5 november 2018 och presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa, roligaste, eller mest originella motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

ocean's 8 blu ray tävling

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.