Hem Hälsa & Skönhet Nordic Snus lanserar Nordic Spirit för alla tillfällen
nordic snus

Nordic Snus lanserar Nordic Spirit för alla tillfällen

av senses.se

nordic snus

Om du är ute efter en produkt som ger dig nikotinkicken, men är trött på traditionella snusprodukter? Då har du kommit rätt – Nordic Snus har lanserat ett tobaksfritt alternativ för dig. Nordic Spirit är den nya konkurrenten med ett relativt nytt koncept, nikotin utan tobak. nikoprillorna är kritvita för att inte ditt saliv ska färgas och tillräckligt mjuka för att formas efter munnens behov. Dosorna är lika vita som snuset med hintar av nordisk trädesign och ett nordiskt formspråk vilket faller in i produktens namn. Olikt traditionellt snushar Nordic Spirit tagits fram för att den moderna användaren ska kunna ha sin dagliga dos av nikotin utan att behöva oroa sig för färgning eller andra obekvämligheter.

Två olika smaker
Nordic Snus har valt att producera sin tobaksfria produkt i två välbalanserade smaker. De framställs i en patenterad process där den unika blandningen av naturliga växtfibrer, nikotin, smakaromer och en liten del tuggummibas ska ge portionspåsen en perfekt mjukhet. Nikoprillan ska sedan enkelt kunna formas diskret under läppen.

För den som är sugen på en perfekt balanserad kombination av klassiska och moderna smaker, har Nordic Snus tagit fram Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry.  Dess karaktär är finstämd och citrusen från bergamott kompletteras perfekt av de söta undertonerna från vilda bär.

nordic spirit snus

För den som är ute efter en lite fräschare upplevelse, så finns alternativet Nordic Spirit True White Mint. Denna smak levererar en smak av kall mentol och söt pepparmint. Kombinationen av denna friska mentol tillsammans med sötare pepparmint ger dig en välbalanserad mintsmak och passar dagens moderna snusare perfekt.

Julklappshetsen är räddad
Nu när Nordic Snus har lanserat ett tobaksfritt alternativ till alla snusare där ute kan du känna dig lugn inför vad du kan lägga under granen. Om någon snusare i din närhet nästan är lika sugen på att sluta med tobak som att stoppa in en prilla, kan du alltid ge dem detta tobaksfria alternativ. Nikoprillorna erbjuder en stadig kick och en långvarig smak – en nystartande julklapp helt enkelt.

Är du ute efter nästa smakupplevelse eller bara vill fräscha till ditt nuvarande nikotinbehov så behöver du inte kolla längre än Nordic Spirit. Med en lika vit prilla som snön kommer du lysa upp vintermörkret och möjligtvis få en vitare jul. Nordic Snus själva menar att Nordic Spirit passar lika bra på festen som till vardags – vad tror du själv?

Inlägget presenteras i samarbete med Nordic Snus.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.