Hem Film & TVBlu-ray Tävla om Mission Impossible: Fallout på Blu-ray!
mission impossible fallout tävling

Tävla om Mission Impossible: Fallout på Blu-ray!

av senses.se

Det är en av årets bästa actionfilmer och innehåller galet häftiga stunts (istället för animationer) och redaktionsfavoriter som Tom Cruise och vår svenska stolthet, Rebecca Ferguson, i rollistan. Nu kan Blu-ray-utgåvan, som släpps måndag den 3 december, bli din tack vare vännerna på Paramount som skickas oss tre exemplar direkt från fabrik! Allt du behöver göra är svara på följande fråga:

”Vilken är din favoritfilm med Tom Cruise och varför?”

Kika på Tompans CV för lite inspiration och när du bestämt dig för din favvis så maila oss på [email protected] med ämnet Fallout. Glöm inte skriva in namn, adress och telefonnummer i mailet. Och som vanligt påminner vi om att vi på senses.se älskar personliga, roliga, fyndiga och överraskande motiveringar så låt kreativiteten flöda och framförallt – ha kul! Vad annars vore meningen med livet?

mission impossible fallout blu-ray

Tävlingen presenteras i samarbete med Paramount och pågår till och med den 3 december. Vinnarna presenteras på senses.se och vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling med vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse kan vi ordna det, på vinnarens egna bekostnad. En jury bestående av senses redaktionsmedlemmar väljer vinnaren efter enligt dem bästa motiveringen och tävlingen är öppen för alla över 16 år med adress i Sverige. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.