Hem LjudHörlurar Höstens hetaste teknik på Tech Brief 2018 (video)
tech brief 2018

Höstens hetaste teknik på Tech Brief 2018 (video)

av senses.se

Förra veckan ägde Tech Brief 2018 rum på Arlanda, en presentation av höstens kommande, tekniska prylar från några av världens största märken såsom Netgear, Blue Microphones, SteelSeries och Kingston. senses.se var givetvis på plats och vi passade på att göra en video till er, där respektive representant kort får lyfta fram de hetaste nyheterna som tillverkarna erbjuder under de närmaste veckorna.

NETGEAR fortsätter satsa på sin ORBI-lösning, där man snart erbjuder en mini-satellit, en utomhus-accesspunkt och ORBI Voice, en satellit med smart-högtalare som är kopplad till Amazon Alexa (och har högtalardelen från Harman Kardon). Man satsar också vidare på mesh med Nighthawk EX8000 och visade även upp AD 7200 som är en som online-gaming optimerad version av vår favvo-router Nighthawk R9000 X10. Recension av routern kommer när den släpps om några veckor!

(video-recension av Netgear ORBI)

HyperX visade upp en extern SSD (Savage EXO) som ska vara speciellt anpassad för konsoler och nya hörlurar till PS4, Xbox One och Switch. Vi hoppas få återkomma med intryck av dessa när vi fått testexemplar till redaktionen!

Blue Microphones visade upp sina hörlurar (Sadie och Ella bland annat), micken Yeti Nano, Black Spark XL (som vi håller på att testa just nu på kanalen) samt den nya, iPhone-anpassade Raspberry.

tech brief 2018

Kingston är kanske mest kända för minnen och där hade man en hel arsenal microSD-kort att visa upp, bland annat en serie som kallas Canvas React och har både A1- och V30-klassificering samt torde vara intressant, högpresterande alternativ till Switch. Vi hoppas få in ett exemplar snart att testa. Nucleum är deras satsning på multiports-adapter till MacBook Pro (och andra datorer med bara USB-C) och erbjuder sju anslutningar i en, bland annat 4K HDMI, minneskortläsare och full size USB-portar.

SteelSeries står bakom den omtyckta hörlursserien Arctis och i år pushar man sin Arctis Pro, som kommer dels i trådad version med förstärkare som ger Hi-Res audio eller som trådlös (utan kablar, men också utan hi-res audio-stöd). Två möss hade man också att visa upp, den trådade Rival 710 och den trådlösa Rival 650 som man lovar slår det mesta i konkurrensväg. Vi fick med oss varuprover och test kommer inom kort, men av det vi testat hittills är det mycket lovande!

(video-recension av SteelSeries Arctis 7)

Tack till Related PR som satte ihop en så välorganiserad dag!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.