Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn jubileumsutgåvan av klassikern GREASE på Blu-ray!
grease blu-ray

Tävling: Vinn jubileumsutgåvan av klassikern GREASE på Blu-ray!

av senses.se

Uppdatering: Vann du Grease? Facit här.

Det är smått otroligt, men musikalen som blivit en kultklassiker, Grease, firar 40 år sen sin ursprungliga release. Under decennier har den skapat kläd- och utseendetrender, lanserat John Travolta som superstjärna i Hollywood och givetvis inspirerat otaliga generationer till sing-alongs med klassiska låtar som You’re the one that I want och Summer Nights.

Nu släpper Paramount en fullspäckad specialutgåva för att fira filmen och bemärkelsetillfället. Du kan för första gången avnjuta den i 4K på UHD eller i full-HD med Dolby True HD-ljud på Blu-ray. Vi har fått tre exemplar av den senare att tävla ut och för att vara med ska du svara på dessa två frågor:

  1. Vad heter de två huvudfigurerna i Grease?
  2. Vilken är din favoritlåt ur filmen och varför? (sök ”grease songs” på Google om du behöver lite inspiration)

Skicka dina svar till info@senses.se och glöm inte svara på båda frågorna samt skriva namn och adress för en chans att vinna. Juryn består av senses-redaktionen och vi älskar motiveringar som är personliga, roliga och på annat vi sticker ut – så var inte rädd att bli kreativ!

”Tell me more, tell me more…”

Tävlingen pågår till och med 24 juli 2018 och presenteras i samarbete med Paramount. senses redaktion avgör vinnarna efter rätt svar och enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

grease blu-ray

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.