Hem Film & TVBlu-ray Grattis, ni får se Doctor Sleep i UHD 4K!

Grattis, ni får se Doctor Sleep i UHD 4K!

av senses.se

Vi är mitt uppe i (eller början, tyvärr högst troligt) av Corona-epidemin som nått våra gränser och vad kan väl vara mer passande då än att ha bunkrat upp med riktigt bra underhållning att njuta av i den frivilliga hemkarantänen? (film och spel, inte toapapper!)

Ni läsare verkar älska Stephen King, med all rätta (han verkar ha skrivit år 2020 så här långt…) och några filmfavoriter av hundratalet som gjorts på hans böcker i vår Doctor Sleep-tävling, var: Nyckeln till Frihet och Gröna milen var två storfavoriter (som värmer vilket fruset hjärta som helst och är väldigt lite vad man kanske förväntar sig av skräckens mästare), tätt följda av It-rebooten med Bill Skarsgård och Jurtjyrkogården (originalet, inte rebooten) samt Kubricks odödliga klassiker The Shining (som författaren King själv inte gillar). Överraskningar bestod i kinky-thrillern Gerald’s Game och Christine (ni vet, mördarbilen?). Kanske blir det en sväng förbi biblioteket (så länge de har öppet) eller video-butiken online för att se ikapp på King-klassiker i dessa dystra, pandemitider?

Vinnarna denna gång, blev:

  1. Åsa Skyttberg, Domsjö
  2. Christian Anderson, Karlstad

Hurra hurra för er och tack till Warner Bros som ställde upp med de fina UHD 4K-utgåvorna!

Mer tävling blir det på söndag, på din favoritsajt, så glöm inte kika in då (det blir en spännande, Oscarsvinnande film om bilracing – i UHD 4K, såklart).

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.