Hem Film & TVBlu-ray Vinn Disneys Encanto på Blu-ray!
encanto tävling senses

Vinn Disneys Encanto på Blu-ray!

av senses.se

© 2022 Disney

Julfilmen i år på Disney+ från Disney (som ju är tätt förknippat med jul i vårt avlånga land) var Encanto, som nu släpps på Blu-ray. Vi har fått två exemplar av den senaste Disney Klassiker-filmen från vännerna på Disney Sverige, att tävla ut till er läsare.

För att vara med i matchen gör du följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – interaktion betyder extrachans!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Dra sen ett mejl till [email protected] med namn, adress och mobilnummer så att vi vet var vi ska skicka filmen. Ämnet: ENCANTO, vad annars?

Tävlingen pågår till och med den 15 februari 2022. Encanto finns ute nu på BD, DVD samt ingår i Disney+. Tävlingen presenteras i samarbete med Disney Sverige. senses redaktion lottar fram vinnare. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.