Hem MobilAndroid Jultävling 1 – Vinn Braun iCheck7 blodtrycksmätare
braun Icheck7

Jultävling 1 – Vinn Braun iCheck7 blodtrycksmätare

av senses.se

Vi kör igång 2018 års julkalender med att tävla ut ett exemplar av Brauns nya blodtrycksmätare iCheck7 (BPW4500). Den erbjuder smart och snabb blodtrycksmätning med professionell noggrannhet. Enkel att sätta fast på handleden och det smarta “kulan i hål”-systemet styr dig till rätt position för att göra en noggrann avläsning.

braun Icheck7

Så snart iCheck7 har avläst blodtrycket färgkodas resultatet, från grönt till rött, så att man direkt får en uppfattning sin hjärthälsa. iCheck 7 synkroniserar de uppmätta värdena med gratisappen Healthy Heart (iOS + Android). Appen visar alla blodtrycksmätningar i tydliga diagram och kurvor. Tillsammans med blodtrycksvärden kan du också registrera din sömn, kost och träning för att bygga upp en helhetsbild av ditt välbefinnande. Appen hjälper dig att förstå hur din livsstil påverkar ditt blodtryck. En enkel mätning av dina blodtrycksvärden betyder att du kan förse din läkare med en realistisk helhetsbild av dina blodtrycksändringar över tid. På det här sättet kan man med bara några få klick få en helhetsbild av sin hjärthälsa över tid.

braun healthy heart app

senses.se har tidigare testat Braun ActivScan9, som då fick utmärkt betyg och nu kan du äga – eller kanske ge bort i julklapp? – iCheck7-modellen, som också släpptes i år.

Så tävlar du:

”Vilket är ditt bästa tips för en mer hälsosam livsstil?” 

Svara på frågan genom att maila in ditt svar till [email protected] och märk ämnet Braun iCheck7. Glöm inte inkludera namn, adress och telefonnummer. Kom ihåg att vi på senses.se älskar personliga, roliga, fyndiga och överraskande motiveringar så låt kreativiteten flöda och ha kul!

Tävlingen presenteras i samarbete med Braun och pågår till och med den 23 november. Vinnaren presenteras på senses.se och vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. En jury bestående av senses redaktionsmedlemmar väljer vinnaren efter enligt dem bästa motivation och tävlingen är öppen för alla över 18 år med adress i Sverige. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta har du läst och accepterat tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.