Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Pixars Turning Red på Blu-ray
turning red tävling senses

Tävling: Vinn Pixars Turning Red på Blu-ray

av senses.se

© 2022 Disney/Pixar

Pixars senaste långfilm Turning Red (Röd) handlar om en flicka som upptäcker att det finns en välbevarad hemlighet bland släktens kvinnor, som har med ett rött, stort, fluffigt känslo-djur att göra.

Vännerna på Disney Sverige har skickat oss två exemplar på Blu-ray att tävla ut till er läsare och det är med glädje och vemod vi bjuder er att delta på följande vis (läs vidare nedan varför ”vemod”):

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – att göra detta ger dig en extrachans!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Sist, men inte minst, för att ditt bidrag ska räknas behöver du maila till [email protected] med ditt namn, adress och mobilnummer. Ämnet får du gärna kalla: TURNING RED.

Nu till vemods-delen: Då Disney Sverige från 1 juli upphör med sin Home Video-del så hanteras distributionen av deras filmer framöver av SF Studios, som idag även har Warner Bros och Sony, bland annat. SF har tidigare, likt Disney, ställt upp med fina priser till er läsare, men har sen något år tillbaka ändrat policy kring detta och lagt ned alla tävlingar. Så OM du älskar tävlingar och vill ha dem kvar, kontakta SF Distribution, puffa vänligt på dem i sociala medier och låt dem få veta hur mycket tävlingarna betyder för dig.

Vem vet, kanske om vi är många nog som hör av oss så kan de omvärdera sitt beslut?

Tävlingen pågår till och med den 18 maj 2022. Turning Red finns ute nu på Blu-ray och DVD samt ingår i Disney+. Tävlingen presenteras i samarbete med Disney Sverige. senses redaktion lottar fram vinnare. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.