Hem MobiliOS Test: Marvel Battlegrounds + nya figurer (Disney Infinity 3.0)

Test: Marvel Battlegrounds + nya figurer (Disney Infinity 3.0)

av senses.se

I år bryter Disney en treåring trend och meddelar att man inte släpper något nytt, självständigt Infinity 4.0-paket. Och det tycker vi känns helt OK, med Marvel och Star Wars har man ju en nästan oändlig katalog med äventyr att välja ifrån och det är ju Play Set:en som är det allra roligaste, om man inte är en Minecraft-byggare och spenderar all sin tid i Toy Box-läget.

De nya Infinity-figurerna som släpps i samban med Marvel Battleground

De nya Infinity-figurerna som släpps i samban med Marvel Battleground (Ultron och Hulkbuster finns sen tidigare)

Det senaste Play Set:et heter Marvel Battlegrounds och är inspirerat av multiplayer-brawlern Powerstone, från Sega Dreamcast-tiden. Upp till fyra spelare kan mötas på en bana som är dynamisk, har höjdskillnader, fällor, tillfälliga power-ups och diverse prylar man kan kasta på varandra, såsom stenar och kraftverk. Idén med lokal multiplayer är kul, men den blir allra bäst om du kan locka vänner att göra dig sällskap i soffan. Att puckla på varandra, fyra spelare på en gång, är faktiskt riktigt skoj och du kan använda dig av alla dina Marvel figurer till Infintiy, även de som släpptes till 2.0.

Marvel Battlegrounds är allra roligast om man är fyra spelare

Marvel Battlegrounds är allra roligast om man är fyra spelare

Det är i enspelarläget som Marvel Battlegrounds tyvärr bleknar. Story-läget är för lätt och på tok för kort. Vi klarade det med god marginal under en timme och vi hade velat se mer av slutstriden (som vi inte vill spoila). Så tänk på det att om du huvudsakligen vill spela ensam så är kanske tidigare play set såsom Toy Box Games ett bättre val.

marvel battlegrounds play set

Samtidigt som Marvel Battlegrounds så släpps också en rad nya Infinity-figurer. Nick Wilde och Judy Hopps från Zootropolis gör entré och vi hoppas såklart på fler play set med Disney-teman framöver – varför inte från just Zootropolis-filmen till exempel? Marvel får å sin sida black-suit Spiderman, den minst älskade Marvel-figuren av alla Black Panther och vår personliga favorit Vision, som är riktigt grym på spelplanen.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.