Hem Film & TV Tävling: Vinn LEGO Star Wars jubileumsutgåvor!
Star Wars lego 20th anniversary tävling

Tävling: Vinn LEGO Star Wars jubileumsutgåvor!

av senses.se

I år är det tjugo år sen LEGO började släppa byggsatser med Star Wars-tema. Det är också 20 år sen Star Wars – Episode 1: The Phantom Menace (Det Mörka Hotet) hade premiär på bio, som den första delen i vad som till slut (?) visade sig vara en nio filmer lång Star Wars-saga.

För att fira detta har vi på senses.se, tillsammans med härliga gänget på LEGOs huvudkontor i Danmark, satt ihop en tävling som heter duga! Inför detta 20 årsjubileum så släpps specialversioner (20th Anniversary Editions) av följande set:

Slave (inklusive samlarfigur Prinsessan Leia)
Clone Scout Walker (inklusive samlarfigur Darth Vader)
Imperial Dropship (inklusive samlarfigur Han Solo)
Anakins Podracer (inklusive samlarfigur Luke Skywalker)
Snowspeeder (inklusive samlarfigur Lando Calrissian)

Nu har du chansen att ro hem antingen en mega-box med alla ovan samlarutgåvor eller bli en av fem vinnare som får hem ett av set:en! Inte så illa, va?

För att tävla behöver du följa två, enkla steg:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det). Se till att bekräfta prenumerationen i mailet du får till din inbox.

    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
  2. Berätta om ditt allra första eller bästa LEGO-minne!

Svaret mejlar du in till [email protected], och skriver LEGO i ämnesrubriken, och i mailet skriver du även ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. Glöm inte rangordna önskemål på set:en (ifall du inte skulle ro hem jackpotten).

Lycka till, och må byggar-kraften vara med dig!

lego Star Wars tävling

Tävlingen pågår till och med den 31 maj 2019 och presenteras i samarbete med LEGO A/S. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.