Hem Film & TV VINNARE av 5 Animerade Disney-klassiker på Blu-ray!

VINNARE av 5 Animerade Disney-klassiker på Blu-ray!

av senses.se

©Disney

UPPDATERING: Vi har en vinnare! Hanna Westman, ifrån Malmö skrev om sin favorit Lejonkungen och motiveringen ”en oerhört sorglig film som alltid får mig att må bra” känns som en klockren beskrivning av Disney-klassikern.

Men – vänta! Vi har haft så många fina mail, favoriter och motivationer så att vi presenterar ytterliggare två vinnare, som får varsitt trötspris från Disney (vad det blir är en överraskning, håll utkik i brevlådan!). Marcus Jach från Hisings-Backa, som älskar Micke & Molle och Åsa Holmquist ifrån Piteå, som med sin kärleksförklaring till Baloo får oss att tänka på hur bra Djungelboken är.

GRATTIS TILL VINNARNA och tack till alla som deltog och ett alldeles särskilt tack till Walt Disney Company Nordic som ordnade denna senses.se-exklusiva tävling!

Originalinlägg från 10:e oktober 2013:

Den 9:e oktober släpptes några av våra absoluta favoritfilmer från DisneyBlu-ray: barndomsfavoriten Bernard och Bianca, 90-tals klassikerna Aladdin, Ringaren i Notre Dame och Tarzan samt 2000-talscharmiga Björnbröder.

Nu kan DU som är senses.se-diggare vinna alla fem filmerna på Blu-ray!

Allt du behöver göra är att skicka ett e-mail till oss på redaktionen, [email protected] och berätta för oss ”Vilken som är din favorit-Disneyfilm genom tiderna och varför”.

Busenkelt! Vinnaren får ett skönt paket med alla fem filmer och meddelas nästa fredag, den 18:e oktober!

© Disney

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.