Hem Spel3DS/2DS senses.se söker nya skribenter!
skribenter senses

senses.se söker nya skribenter!

av senses.se

Är du en person som älskar FILM, TV, DATA-/TV-SPEL samt LIVSSTIL och HÄLSA? Älskar du att skriva texter och nå ut till tiotusentals läsare över hela världen och börja bygga en fan-base, kanske för en framtida karriär som journalist/influencer? Då kan DU vara just det vi söker!

senses.se – Sveriges ledande magasin för livsstil och underhållning växer så det knakar och har idag över 40 000 besökare, som tillsammans läser över 100 000 sidor varje månad. Sajten har blivit officiell tyckare på recensionssajten kritiker.se, i kategorin spel, och vi satsar på att även vara representerade inom film och appar inom kort.

Vi söker huvudsakligen följande skribenter:

FILMRECENSENTER – du får gå på pressvisningar av de nyaste biofilmerna och se dem innan alla andra i de bästa biograferna (ofta IMAX), innan de har premiär (i Stockholm huvudsakligen, ibland finns möjligheter även i Göteborg och Malmö) för att sedan recensera dessa på sajten. Du får även tillgång till de flesta filmer som släpps på UHD 4K, Blu-ray och DVD (vissa krav ställs på din recensionsutrustning). Då pressvisningar oftast sker vardagar under förmiddagar eller kontorstid så är det bra om du är flexibel, kanske studerande eller har friare arbete.

recensera film på senses

SPELRECENSENTER – skribenter som spelar på alla stora format, främst söker vi att stärka upp vår PC-bevakning (du måste äga en egen gaming-PC, recensionsexemplaren får du av oss) men även spelare som har Mac, PS4, Xbox One och Switch är välkomna att söka. Vi har i viss mån möjlighet att hjälpa till med låne-exemplar av utvalda konsoler till våra fasta skribenter att testa recensionsexemplar på. Även tillfälle att få gå på mässor och tillställningar runtom i Sverige för senses.se:s räkning. Vi ser gärna kvinnliga sökare, men givetvis är män lika välkomna!

HÄLSA & LIVSSTIL – älskar du att träna? Eller kanske är du en fena på att laga nyttig mat? Vill du skriva återkommande krönikor om allt ifrån samhälle till mindfulness, till tv-underhållning? Då välkomnar vi dig till gänget. Tillfälle att få gå på mässor och provningar. Hör av dig så berättar vi mer.

livsstil

För att ansöka om en plats som skribent så skriv ett mail till oss på [email protected] och skicka med en provtext (för film och spel är en recension lämpligt, för hälsa & livsstil en kortare artikel) på ca 200-300 ord och maila in lite info om dig själv. Grundläggande kunskap i Wordpress är meriterande, men inget ett krav. Redaktionen består idag av män och kvinnor i alla åldrar och av olika bakgrund, så vi ser gärna att alla som känner sig manade, söker. Sajten drivs idag ideellt, men skribenter det fungerar väldigt bra med kan vi kika på ett annorlunda upplägg med framöver. Fram till dess blir du del av en härlig familj och får tillfälle att nå ut till en enorm publik!

Vi ser fram emot att få expandera senses.se-familjen med dig som medlem! :)

// Senses.se-redaktionen

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.