Hem Tävling senses Jultävling 2019
Jultävling 2019 senses

senses Jultävling 2019

av senses.se

Första advent har passerat och ett späckat 2019 går mot sitt slut. Men än är det inte dags att checka ut inte förrän du varit med och tävlat i senses jultävling 2019!

I år har vi satt ihop tre paket med den utsökta bluetooth-högtalaren Creative Muvo Play i tre olika färger och ett exemplar av Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Mehnir – Limited Edition, en exklusiv samlarutgåva till PS4 med samlarfigurer av vår hjältar inkluderat.

Creative Muvo Play
Asterix & Obelix XXL3 collectors edition

För att vara med och tävla gör du följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Oavsett om du tänker lägga detta paket under din egen gran eller någon annans behövs ju ett JULRIM. Ge oss ditt bästa, enda önskemål är att senses ska finnas någonstans i det. 🎄🎅🏻🎁

Mejla ditt bidrag till [email protected]. Glöm inte namn, adress och telefonnummer i mailet. Ämne: JULTÄVLING. Glöm inte att rangordna önskad färg på högtalaren, om du skulle bli en av de lyckliga vinnarna!

PS Passa också på att delta i vår They Shall Not Grow Old-tävling också.

Tävlingen pågår till och med den 15 december och presenteras i samarbete med Creative och PAN Vision. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling – ambitionen är att du ska ha ditt pris innan jul. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

1 kommentar

Lotta LUndh december 9, 2019 - 20:48

Senses tipsade mig om denna grej, som jag är säker på passar dig! Bra kvalitet och rätt färg, med tung bas som kan förflytta berg. Denna kan du ta med dig var du än går, du kommer garanterat älska klappen du nu får!

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.