Det närmar sig jul och givetvis har vi satt ihop en smarrig jultävling även i år och tävlar ut en toppen-högtalare och samlarutgåva av senaste Asterix-spelet.

Första advent har passerat och ett späckat 2019 går mot sitt slut. Men än är det inte dags att checka ut inte förrän du varit med och tävlat i senses jultävling 2019!

I år har vi satt ihop tre paket med den utsökta bluetooth-högtalaren Creative Muvo Play i tre olika färger och ett exemplar av Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Mehnir – Limited Edition, en exklusiv samlarutgåva till PS4 med samlarfigurer av vår hjältar inkluderat.

Creative Muvo Play
Asterix & Obelix XXL3 collectors edition

För att vara med och tävla gör du följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Oavsett om du tänker lägga detta paket under din egen gran eller någon annans behövs ju ett JULRIM. Ge oss ditt bästa, enda önskemål är att senses ska finnas någonstans i det. 🎄🎅🏻🎁

Mejla ditt bidrag till info@senses.se. Glöm inte namn, adress och telefonnummer i mailet. Ämne: JULTÄVLING. Glöm inte att rangordna önskad färg på högtalaren, om du skulle bli en av de lyckliga vinnarna!

PS Passa också på att delta i vår They Shall Not Grow Old-tävling också.

Tävlingen pågår till och med den 15 december och presenteras i samarbete med Creative och PAN Vision. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling – ambitionen är att du ska ha ditt pris innan jul. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.