Hem Film & TVBlu-ray Kraften är med Rise of Skywalker-vinnarna
the rise of Skywalker

Kraften är med Rise of Skywalker-vinnarna

av senses.se

© 2020 & TM Lucasfilm Ltd.

Vilken Star Wars-film var nu den bästa? Ni läsare har svarat med imponerande djup Star Wars-kunskap och väldigt varierande, personliga preferenser. Alla röster sammanräknat fördelade sig favoriter så här på pallplats:

  1. Star Wars Episod IV: A New Hope (Stjärnornas Krig)
  2. Star Wars Episod VI: Return of the Jedi (Jedins Återkomst)
  3. Star Wars Episod V: The Empire Strikes Back (Rymdimperiet slår tillbaka)

På redaktionen gafflar vi om Episod 5 (Empire Strikes Back) eller Episod 6 (Return of the Jedi) faktiskt är bäst – men ni läsare har avgjort frågan åt oss genom att utse den allra första filmen – Episod 4 (A New Hope) – till nummer ett. Tätt följd av Sexan (trean) och sen femman (tvåan). Originaltrilogin dominerar Star Wars-älskarnas topplistor stort, men det kom även in en del överraskande favoriter, bland annat den kanonbra spin-offen Rogue One, men även just sista filmen The Rise of Skywalker och – faktiskt – utskällda Episod 1 (The Phantom Menace, på grund av Pod-racet).

Kraften är med följande läsare, denna gång:

  1. Stefan Lund, Bromma
  2. Åsa Holmkvist, Piteå
  3. Joel Brage, Jönköping

Grattis till er, den avslutande delen av Star Wars-sagan på Blu-ray dyker snart upp i brevlådan! Tack till Disney Sverige, som ställde upp med priser, och till alla er som var med och tävlade!

Ni som är sugna på mer tävlingar kan passa på att tävla vidare om Tom Cruise-klassikern Days of Thunder på nyutgiven UHD 4K och pinfärska Birds of Prey i samma toppformat.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.