Hem Tjänster Plattformar för att skicka anonyma SMS
skicka sms

Plattformar för att skicka anonyma SMS

av senses.se

Numera är SMS-tjänster något som hör till det förflutna. Under årens lopp har detta kommunikationsmedel nästan helt och hållet upphört att användas. Detta tack vare sociala nätverk och meddelandeprogram som WhatsApp och Telegram.

Vårt sätt att kommunicera förändras drastiskt, och SMS verkar bara användas av telefonbolag för att skicka information till sina användare.

Trots detta finns det tillfällen då användarna vill använda tjänsten, ofta anonymt, antingen för att dela information eller för att skoja med en vän genom att skicka ett roliga sms.

Idag ska vi visa dig några av de mest populära plattformarna för att skicka anonyma meddelanden.

TxtDrop

TxtDrop-plattformen är förmodligen den enklaste att använda. Gränssnittet är ganska lätt att förstå och vi kan säga att det ger de traditionella operatörerna en bra konkurrens. För att använda denna plattform måste användaren ange sin e-postadress och numret på den person som ska få meddelandet.

Det är nödvändigt att ange en giltig e-postadress för att kunna ta emot svar på meddelanden som skickas från plattformen och på så sätt upprätthålla en konversation på detta sätt. Det bör noteras att vissa av TxtDrops funktioner kan vara begränsade i USA och Kanada. Detta är en helt kostnadsfri tjänst.

Anonym text

Anonymous Text är en gratistjänst som gör det möjligt för användare att skicka SMS-meddelanden till nästan vem som helst i världen. För att använda Anonymous Text öppnar du bara den officiella webbplatsen och börjar skriva det meddelande du vill skicka. Ange sedan det nummer där du vill att meddelandet ska levereras.

När du har gjort detta väljer du bara ”Next” (nästa) och följer instruktionerna på sidan. När processen är avslutad har meddelandet levererats.

Anonymous Text är inte gratis, men har en mycket prisvärd avgift på 1,25 dollar per skickat meddelande.

Gratis text

Text For Free är inte den plattform som har det mest attraktiva gränssnittet, men den gör jobbet. Det är en ganska enkel webbplats som inte tillåter användare att svara på konversationer. Plattformen arbetar med mottagarens nummer och den text du vill skicka. Du kan också lägga till ett ämne till texten om du vill.

Det bör noteras att Text For Free har en lista över operatörer som du kan skicka meddelanden till, så det är nödvändigt att känna till mottagarens operatör i förväg. För att skicka meddelanden från Text For Free är det bara att skriva meddelandet, ange mottagarens nummer, ange mottagarens operatör och trycka på knappen ”Skicka gratis textmeddelande”.

Skicka anonyma SMS

Detta är förmodligen den mest populära webbplatsen för att skicka anonyma SMS i världen. Webbplatsen är ganska väl utformad och har alla funktioner på hemsidan. Dessutom kan du förfalska ett telefonnummer helt och hållet, vilket kan vara mycket användbart.

Allt du behöver göra är att ange mottagarens telefonnummer och ange vilket land det tillhör. Tjänsten är tillgänglig över hela världen, men det kan ta mer eller mindre lång tid att leverera meddelanden beroende på hur nära mottagaren befinner sig i förhållande till företaget.

Skicka Anoymous SMS är en helt gratis tjänst. Observera att det inte finns någon svarsfunktion, så det är inte möjligt att föra en konversation på den här plattformen.

AnonTxt

AnonTxt är en tjänst som gör det möjligt att skicka textmeddelanden gratis och spontant. Den har flera funktioner i sin plattform. Allt du behöver göra är att välja ett alias, ange mottagarens nummer, skriva meddelandet och skicka det – så enkelt är det.

Plattformen är endast tillgänglig i USA och Kanada, så personer som försöker använda den från andra länder har ingen tur. Precis som många andra SMS-plattformar har den här plattformen ingen möjlighet att svara, så du kan inte föra en konversation.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_25]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.