Hem Ljud Panasonic släpper GNW10 Sound Slayer, en wearable gaming-högtalare
GNW10 Sound Slayer Panasonic

Panasonic släpper GNW10 Sound Slayer, en wearable gaming-högtalare

av senses.se

Panasonic fortsätter satsa på gaming-publiken och släpper GNW10 Sound Slayer, en (bokstavligen) bärbar spelhögtalare designad för att förhöja spelupplevelsen. Den lätta, ergonomiska designen inkluderar fyra högtalare, trådlös anslutning och AI-röstkontroll för ge en ”uppslukande, stressfri och ljudrik upplevelse, oavsett om du spelar själv eller med vänner”, enligt pressmaterialet.

GNW10-paketet innehåller en trådlös, nackmonterad spelhögtalare och en separat trådlös sändare. Du ansluter sändaren till en PC eller konsol via en USB-kabel skapar på så vis en trådlös anslutning till den bärbara spelhögtalaren. GNW10 är kompatibel med Windows 10/11 PC, PS4/PS5-konsoler och Nintendo Switch (endast TV-läge). Xbox verkar alltså inte fungera.

GNW10 säger sig skapa realistiskt ljud från alla riktningar med sina fyra nyligen utvecklade 38mm högtalare. Den erbjuder dessutom flera ljudlägen anpassade för att förbättra spelupplevelsen, oavsett vilken typ av spel du väljer att spela. Dessutom kommer LED-ljusen som är inbyggda i GNW10:s hölje att ”lägga till en stämning och färg till ditt spel”.

GNW10 förbättrar också den tidigare modellen SC-GN01 genom att introducera AI-röstkontroll, vilket ska erbjuda bättre brusreducerande prestanda som eliminerar bakgrundsbrus och säkerställer att dina spelvänner bara hör din röst.

GNW10 kommer att vara tillgänglig från december 2023 och vi på senses kommer självklart att testa den när det nalkas release.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.