Hem Teknik / Prylar Paladone Playstation LED Neon Light

Paladone Playstation LED Neon Light

av Henric Brandt

Viljan att pimpa mitt hem med coola prylar har alltid legat mig varmt om hjärtat. Nu när jag har en modest Playstation-spelsamling kändes det helt rätt att Playstation LED Neon Light från Paladone skulle bli pricken över i:et. Lampan är konstruerad i tålig plast och du kopplar in den via USB. Om du vill kan du ha den kopplad till din Playstation så att lampan tänds varje gång du spelar.

Foto: Senses.se’

Det ingår dock ingen strömadapter, så en sådan måste du ha om du vill koppla in lampan till ett vägguttag. Det finns en smidig knapp på sladden så att du kan tända lampan på vanligt sätt. När lampan är släckt är den väldigt stilren med sin genomskinliga och vita design, och när du tänder den byter den helt skepnad.

Playstation LED Neon Light från Paladone kan ställas i hyllan eller hängas upp på väggen. Det finns hängare på baksidan och även en smidig liten utfasning där sladden kan vara så att lampan hänger tätt mot väggen. Sladden är även ganska lång, så det är inga problem att hänga den en bit upp på väggen om så önskas.

Foto: Senses.se

Playstation LED Neon Light från Paladone kostar runt 350 kronor och jag personligen tycker att den är värd det eftersom den är välkonstruerad och har en riktigt fin lyster.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.