Hem Spel Tävling: Vinn MIG 0-100 Orange
MIG 0-100 orange tävling senses

Tävling: Vinn MIG 0-100 Orange

av senses.se

Dagarna på badstranden är definitivt över (för oss i alla fall, det finns ju ”isbjörnar” därute som badar året om), men solen värmer ännu ute och vad kan vara bättre än att njuta indiansommaren med ett par vänner, något trevligt tilltugg på en picknick och lira ett par omgångar frågesport?

MIG släpper nu 0-100 Orange, en ask med 1078 helt nya frågor och poängblock som sträcker sig över 3 omgångar á 7 frågor, istället för bara en enda omgång (bättre chans att jämna ut oddsen!). Vi gillade verkligen 0-100 när vi testade det och denna utgåva bygger vidare på ett vinnande koncept, ett trevligt sådant där alla kan vara med och åtminstone gissa något mellan 0 och 100, om man inte har en aning.

MIG 0-100 orange tävling senses
Foto: senses.se

Så tävlar du

Vi har fått en utgåva av det helt nypressade spelet att tävla ut bland senses läsare! Allt du behöver göra för att vara med är följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=”” group=”Public”]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Hitta på en egen fråga som kan besvaras med en siffra mellan 0-100. Svaret kan vara noll och allt däremellan, upp till hundra, men det måste vara (eventuellt avrundat till) heltal!

Bidraget mailar du till [email protected] och där skriver du även namn, adress och telefonnummer. Ämne: 0-100 ORANGE.

Tävlingen pågår till och med den 16 september 2020. 0-100 Orange finns ute nu och kostar cirka 300 kr (kan köpas här). Tävlingen presenteras i samarbete med MIG. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.