Hem LjudHörlurar Test: Logitech – G335
Silver

Test: Logitech – G335

av Henric Brandt

För några månader sedan testade vi de trådlösa hörlurarna G733 från Logitech och nu har vi fått hem lillebror, G335, som vi ska ta reda på hur den står sig. Det första som slår mig när jag öppnar kartongen och plockar ut dem är att de känns något plastigare än storebror. När de väl sitter på skallen känns de bekväma och lätta. Öronmuffarna är sköna och välgjorda men själva stommen känns lite klen, nästan vek. Mikrofonen går att vrida upp eller ned. Uppe är den avstängd och nere är den påslagen, precis som vanligt. Skillnaden här är att även denna känns väldigt mjuk och nästan skör. Både en och två gånger som jag tog i lite för hårt och böjde den. Den viker tillbaka sig direkt – men hur länge håller den?

foto: senses.se - Logitech: G335 - Närbild mick.
Foto: senses.se

Dessa hörlurar är, till skillnad mot G733, helt och hållet trådade och det finns en adapter med i lådan för att kunna koppla dem till en PC med en ingång för ljud in och en för ljud ut. Jag börjar min vana trogen att testa dem med musik. Kör igång Heart upon my sleeve av Avicii och ljudet låter klart och fint i den lugna sektionen, i början av låten. När sedan basen kickar in så märks prisskillnaden ganska tydligt. Det är inget fel på basen egentligen, förutom att den är väldigt återhållsam och inte så kraftig. För mig blir verkligen basen en stor del av upplevelsen och i ett par full-size lurar som dessa borde den vara kraftigare även fast prislappen är låg.

Nästa test är att ringa med dem. De går att koppla dem till din telefon med hjälp av adapter (ingår ej) och det är bra ljudåtergivning på min röst till den jag pratar med. De hörde mig bra även i lite bullrigare miljö. Det finns ingen aktivitetsknapp på sladden till lurarna, så du kan inte styra telefonen på annat sätt än att du använder telefonens skärm.

foto: senses.se - Logitech: G335 - Närbild volymknapp.
Foto: senses.se

Så till det viktigaste: att jag testar dem till spel. Valet faller på Outriders och det trådade ljudet återges exakt och utan lagg. Det finns en smidig volymknapp på lurarna som är lätt att hitta även i stressade situationer. Det finns däremot ingen möjlighet att mixa mellan spelljud och medspelarnas röster (chat).

G335 ingår i Logitechs populära color collection och denna gång fick jag testa de vita lurarna, som är i min mening en av de snyggaste versionerna. De är vansinnigt lätta med sina 240 gram och sitter därmed bekvämt under långa spelsessioner.

foto: senses.se - Logitech: G335 - Närbild adapter.
Foto: senses.se

Sammanfattningsvis så är G335 helt klart ett prisvärt alternativ till de trådlösa G733 och då ljudet är klart och fint – om än med lite svagare bas – så blir de helt klart värda en rekommendation.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.