Hem LjudHörlurar Test: Logitech G333
Logitech G333 Guld

Test: Logitech G333

av Henric Brandt

Logitech imponerade med fint och klart ljud när jag recenserade deras G733 over ear-hörlurar för några veckor sedan. Däremot vann de ju inga designpriser med den färgsättningen. Dagens test är av ett par trådade in-ear lurar som fått modell-namnet G333 och dessa är genast snyggare än storebror. 

Foto: senses.se - Logitech - G333 - Närbild hörlurarna.
Foto: senses.se

När jag plockar hörlurarna ur kartongen så känner jag verkligen hur oväntat tunga och gedigna de är. Ingen plast här inte. När jag stoppar dem i öronen så täpper de till ordentligt och passformen är riktigt behaglig. Tyngden i G333 känns trots stadigheten i byggnationen inte av när man har dem i öronen. I förpackningen finns även extra gummiproppar, en USB-C-adapter och en smidig, liten påse.

Jag kör igång, kopplar dem till min telefon och kör lite test-musik. Först ut blir det AviciiHeart Upon my Sleeve, den instrumentala versionen. När basen kickar in så sprids ett leende på mina läppar. Dessa lurar har riktigt bra bas för att vara in-ear; eller fasen – egentligen oavsett vilka sorts lurar man jämför med! Det är tung, djup bas som låter helt fantastiskt. Jag fortsätter mitt test med standard-låten The Other Side från The Greatest Showman och anledningen till att jag har snöat in på just den låten (förutom att den är awesome) är för att det är en väldigt komplex låt och om det är ett par sämre hörlurar så smetas allt ihop och ingenting blir rent. Så blir inte fallet i G333 utan här hörs alla detaljer med klarhet, tyngd och klang.

Foto: senses.se - Logitech - G333 - Närbild hörlur i örat.
Foto: senses.se

Nästa test blir att använda dem som hands-free och i dagens värld, där alla möten är antingen i telefon eller på Zoom/Teams, så vill i alla fall jag ha ett headset som dels är bekvämt men framför allt att jag hör den jag pratar med tydligt och att den personen hör mig. Jag testade dem med flit i en ganska bullrig miljö och tack vare passformen så var det inga som helst problem att ändå höra personen jag pratad med perfekt. Han hörde mig bra också, men standard-problemet när man har sladd är att det blir en del skrap och oljud om micken kommer åt kläderna. Något som störde mig lite är de tre knapparna på själv sladden. Den mittersta knappen är aktivitets-knappen och de andra två är höja och sänka ljudet. När du bara känner lite snabbt så kan du av misstag ta fel knapp. Kanske inte hela världen, men det är lite irriterande att treva efter rätt knapp när det ringer eller ännu värre – råka stänga av när du vill höja eller sänka ljudet.

Foto: senses.se - Logitech - G333 - Närbild knapparna.
Foto: senses.se

Jag har börjat spela en del VR-spelPlaystation 4 Pro och när man bär PSVR-hjälmen så kan man inte ha några stora, over-ear-hörlurar. Där blev snabbt G333 från Logitech mina absoluta favorit-hörlurar till VR-kittet! Du blir verkligen helt omsluten i VR-världen då G333 sitter tätt och det fina ljudet förhöjer upplevelsen. Det kan spela in att G333 är utvecklade i samklang med Oculus VR-kit, men de gör sig alltså precis lika bra till andra märken såsom Playstation VR. Ett par bra in-ear lurar är verkligen A och O för VR-upplevelsen och här är G333 alltså perfekta. De är även smidiga att ha till din Nintendo Switch på resan eller varför inte se en film på paddan? Det finns massor av användningsområden för dessa smidiga och välgjorda lurar.

Så sammanfattningsvis blev jag riktigt imponerad av G333 från Logitech; de låter fantastiskt, ligger mycket bra i pris och nosar därför på toppbetyg!

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.