Hem Spel Bättre kontroll med thumbsticks från Kontrolfreek
kontrolfreek atomic recension Silver

Bättre kontroll med thumbsticks från Kontrolfreek

av senses.se

Det pågår en ständigt debatt kring vilken kontroller som är marknadens bästaMicrosofts Xbox One Controller S eller Sonys Dual Shock 4. Oavsett din preferens så bjuder båda kontrollerna högkvalitativa styrdon, men inget av dom har löst problemet med hala tumspakar. För let’s face it: i stridens hetta – då det ska gå fort och adrenalinet pumpar – så blir det lätt fuktigt i handflatan och tumspakarna på respektive kontroller känns bara slirigare och slirigare att hamna rätt med tummen på.

kontrolfreek atomic recension

Amerikanska KontrolFreek vill lösa detta genom att ge oss separata ”hattar” till våra handkontrollers tumspakar. Man erbjuder en uppsjö färger och designer, med olika ergonomi som ska gynna olika spelgenrer – eller till och med specifika spel, såsom Overwatch. Vi fick prova Atomic, som ska ge bättre precision i action- och äventyrsspel som Shenmue och kan konstatera att greppet ändrades lite, men tummarna blev mycket mer ”kvar” där de skulle och den extra tjockleken gav lite mer moment i rörelserna. Hattarna är superenkla att knipsa på och sitter stabilt. Även om det kan kännas lite ovant tills man vänjer sig så blir utslagen mer distinkta och handgreppet lite skönare och mer avslappnat, då man kan ”vila” tummarna på ett sätt som gör att de inte glider av.

kontrolfreek atomic recension

KontrolFreek Atomic kostar ca 180 kr och finns att köpa hos de flesta välsorterade handlare. Vi tycker att de känns både sköna och användbara och för den lilla summan de kostar så är de väl värda en investering och att du själv får bedöma dom.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.