Hem SpelPlaystation 5 / PS5 Final Fantasy VII-remaken får en PS5-version och en nyhet

Final Fantasy VII-remaken får en PS5-version och en nyhet

av senses.se

Uppdatering: Det står nu klart att Final Fantasy VII Remake blir ”gratis” spel med PS Plus i mars. Men den versionen av spelet kommer inte gå att uppgradera gratis till PS5-versionen. Yuffie-DLC:n blir dessutom endast spelbar på PS5.

Det var en lågoddsare, men idag bekräftade Square Enix att suveräna Final Fantasy VII Remake (2020 års bästa spel) får en Playstation 5-patch i juni, med (låsta, hoppas vi) 4K i Graphics Mode och 60fps i Performance Mode. Man utlovar också snabbare laddningstider via PS5:ans SSD, stöd för DualSense-kontrollen och tweakat spelläge i Classic Mode.

Final Fantasy VII Intergrade, som releasen heter, släpps 10 juni och blir en gratis, teknisk uppgradering för alla som köpt spelet på PS4, något vi tycker är en sympatisk policy. Däremot blir ett nytt ”mini-avsnitt” i historien (som släpps samma dag), där ninjan ninja Yuffie Kisaragi måste infiltrera Shinra och stjäla tillbaka materian som ska rädda hennes hem – en uppdatering du måste köpa, oavsett om du äger spelet sen tidigare eller inte (och det fungerar bara till PS5).

När vi får nästa, officiella del i historien vet vi ännu inte, men vi hoppas såklart på under slutet på 2021.

Videon nedan visar på några av de tekniska förbättringarna du kan förvänta dig på PS5.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.