Hem TV De 20 bästa nya tv-serierna i höst (2013) – del 1

De 20 bästa nya tv-serierna i höst (2013) – del 1

av senses.se

Då ni kära läsare älskade våra tidigare artiklar om nya tv-serier, så leder vi er självklart även igenom hösten 2013s mass-anstormning av nya tv-program att vila ögonen på. Eftersom det är rekordmånga tv-serier som har premiär i år så känns det a) ohållbart att skriva om alla b) onödigt att skriva om vad ni inte ska se.

Bättre då att vi fokuserar på de 20 bästa serierna hösten 2013 (i den ordning de har premiär i USA). 10 tips nu och 10 nya nästa vecka:

Hostages (CBS)

CBS håller kvar greppet om spänningen, Hostages är en av höstens mest lovande thrillers på network TV (även om den lånar inspiration från premium-kanalen Showtimes Homeland). Toni Collette spelar kirurgen som ska operera USA:s president, men måste tänka om när hennes familj tas som gisslan av en FBI-agent som vill att operationen ”misslyckas”. Coolt porträtt av American Horror Storys Dylan McDermott som FBI-agent/Terrorist. Bra premiss – men hur kommer detta att utspela sig över mer än en säsong? Premiär 23:e september.

The Blacklist (NBC)


Lite småunken bro-mance-historia, men vi lägger till den på listan då många av er eftersöker fler komedier och piloten hade potential till ”svärta” (mellan alla pubertala mancave-skämt). Fyra nydumpade singelkillar av olika etnicitet och ålder lever ihop i Hollywood, samtidigt som de ”busar” och försöker ragga brudar. Trailern säger inte allt och någonstans känns det som det här har potential om ett par avsnitt. Kanske. Premiär 30:e september.

Super Fun Night (ABC)

Lever, som ni kan se i trailern ovan, stort på Rebel Wilson (från Bridesmaids) som nu gör huvudrollen som den tjocka, tafatta och missanpassade bruden som vill ut i dejtingvärlden men inte vill släppa tjejkvällarna. Lite ojämn i tonen, men bjuder på en del härliga gapflabb, vilket gör att vi sätter den på titta-listan. Låt oss bara se hur mycket seriens skapare Conan O’Brien kan få in av sin sköna, torra humor framöver. Premiär 2:a oktober.

Sean Saves The World (NBC)

Vi gillade verkligen piloten Partners förra året, men vi var tydligen ganska ensamma om det. Nu får Sean Hayes en ny chans att spela homosexuell man med smort munläder, när han denna gång flyttar från CBS till NBC i nya serien om en ensamstående pappa, med nioårig dotter, karriär – och sin homosexualitet. Skådisen Hayes är stora behållningen, hans leverans av one-liners är nästan i Vänner-klass och vi vill gärna se mer. Premiär 3:e oktober.

The Originals (CW)

OK, det kanske inte är vårt toppval, men spin-offen till The Vampire Diaries berättar historien om vad som hände innan. Häxor, vampyrer och hybrider i New Orleans. Lite såpig och huvudsakligen för den något yngre skaran tittare, men om du gillar originalserien så är detta inte helt fel. Premiär 3:e oktober.

Dracula (NBC)

Med True Blood på väg ut så är detta kanske sista droppen (höhö) för blodsugarna i TV. Hursomhelst är denna inkarnation av Bram Stoker’s klassiska figur (här gestaltad av Jonathan Rhys-Meyers från The Tudors) värt att spana in om du gillar genren (även om fotot är lite HD-green screen stelt). I 2013-versionen så är Dracula en amerikansk affärsman som kommer till London under premissen att göra affärer, men egentligen är där för att utkräva vampyr-hämnd på ett antal individer. Premiär 25:e oktober.

Läs också del 2, för ännu fler, heta tv-tips!

Missa inte detta

2 kommentarer

Brody september 5, 2013 - 14:05

YESS! Jag ÄLSKAR dom här artiklarna! Senses.se är fan bäst på TV!

Svara
admin september 5, 2013 - 15:37

Glada att kunna göra dig glad… sgt Brody! :)

Svara

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.