Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehör Tävling: Vinn Darkwalker Shotpad
DarkWalker shotpad tävling

Tävling: Vinn Darkwalker Shotpad

av senses.se

Sommaren är här, får man väl ändå lov att vara dristig och säga nu och även om spelande kanske inte står högst upp på agendan just för tillfället, så är det bara ett faktum att vi i Sverige har vår egna version på tropiskt väder: man kan vara säker på att det i alla fall blir några dagar med regn på semestern. Och då kanske det är läge att ta fram det där FPS-spelet du tänkt på så länge och testa att lira det med Darkwalker Shotpad, en hybrid-kontroll med spakar och touchpad.

Distributören Wendros har låtit oss tävla ut exemplaret vi fick för test och för att tävla om att vinna det behöver du bara följa dessa, klassiska två steg:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – att göra detta ger dig en extrachans!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Och, för att ditt bidrag ska räknas och vi ska veta vart priset ska skickas då, så behöver du maila till [email protected] och skriva ditt namn, adress och mobilnummer. Ämnet får du gärna skriva: DARKWALKER.

Game on!

Tävlingen pågår till och med den 12 juni 2023. Darkwalker Shotpad återfinns nu i välsorterade butiker. Tävlingen presenteras i samarbete med Wendros. senses redaktion lottar fram vinnaren. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.