Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Cruella på Blu-ray!
cruella tävling senses

Tävling: Vinn Cruella på Blu-ray!

av senses.se

© Disney

En av de senaste i raden live-action-versioner av Disneyfilmer är Cruella – en ”originstory” för den notoriska skurken från Pongo och de 101 Dalmatinerna, som är fast besluten att kidnappa alla 101 ungarna för att använda deras spräckliga små pälsar till dina kreationer. Men hur blev hon sån? Emma Stone ger oss ett härligt porträtt och i birollerna syns bland annat veteranerna Emma Thompson och Mark Strong.

Disney Sverige har skickat oss två exemplar på Blu-ray att tävla ut till er läsare och för att vara med behöver ni bara göra följande:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Mejla slutligen in till [email protected] med ditt namn, adress och ditt mobilnummer, så vi vet var vi ska skicka filmen. Ämnet döper du såklart till: CRUELLA.

Tävlingen pågår till och med den 29 augusti 2021. Cruella finns ute nu på UHD 4K (standardutgåva + Steelbook), Blu-ray och DVD (ingår i Disney+ från och med 27 augusti). Tävlingen presenteras i samarbete med Walt Disney Sverige. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.