Hem Teknik / PrylarLeksaker Test: Cable Guys Sonic the Hedgehog-staty

Test: Cable Guys Sonic the Hedgehog-staty

av Henric Brandt

Jag har aldrig varit ett stort Sonic the Hedgehog-fan, men efter att ha sett live-action-filmen så har jag gett mig in på att börja spela spelen på min Nintendo Switch och så har jag börjat uppskatta den blå igelkotten mer och mer. Så när jag fick Cable Guys Sonic the Hedgehog-statyn i högen av recensionsexemplar, så passade jag på att testa.

cable guys sonic the hedgehog statue
Välgjord och cool. Foto: senses.se

På kartongen står det att den håller i din handkontroll eller smartphone ”medan den laddar” och att det ingår en 2 meter lång laddkabel. Den informationen låter nästan gällande att själva statyn i sig skulle vara en del av laddaren.

sonic staty playstation 4 dual shock kontroller
Ser kul ut när han håller i kontrollen och den ligger stadigt i hans händer. Foto: senses.se

Men så är alltså inte fallet. Detta är endast en plast-staty där du kan lägga din handkontroll i händerna på Sonic, medan den laddar via kabel från annan strömkälla. Laddkabeln som följer med är endast en bonus ifall du inte skulle ha en sådan (mikro-USB) till din handkontroll.

cable guys sonic the hedgehog statue nintendo switch controller pro laddar
Ser dock lite muppigt ut när den laddar om uttaget sitter i ovankant. Foto: senses.se

Så sammanfattningsvis är Cable Guys Sonic the Hedgehog-statyn en snygg och cool detalj, med mycket välgjord version av allas favorit igelkott – men den är just inte mer än så. Och med en prislapp på 300 bagis så hade jag begärt lite mer. Betyget blir ändå godkänt för det är kul pryl för alla oss nördar där ute. Plus att det finns en uppsjö av andra figurer, bland annat från Fallout.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.