Hem SpelGambling Betta på sport: Tokyo Olympics snabbguide
tokyo olympiaden

Betta på sport: Tokyo Olympics snabbguide

av senses.se

Vad du behöver veta

De olympiska spelen, precis som alla andra högljudda evenemang i sportvärlden, kvalificerar sig för att vara med i vadslagningsspelet. Men det finns vissa nyanser och det är viktigt att lära sig mer om dem innan du gör en satsning.

Om du vill betta på sport kan du först och främst betta på det populäraste alternativet: betta på vilket land som kommer att få flest guldmedaljer eller flest medaljer totalt sett. Detta är ännu okänt, så du har alla möjligheter att göra ett sista försök och göra en lyckosam satsning.

 Men du kan också betta på sport Låt oss se schemat för de återstående medaljtävlingarna:

●                   Friidrott.

●                   Boxning.

●                   Kanotsprint.

●                   Cykelbana.

●                   Dykning.

●                   Fotboll.

●                   Ishockey.

●                   Karate.

●                   Modern femkamp.

●                   Sportklättring.

●                   Bordtennis.

●                   Brottning.

●                   Konstsim.

●                   Baseboll/softboll.

●                   Beachvolleyboll.

●                   Ridning.

●                   Golf.

●                   Handboll.

●                   Rytmisk gymnastik.

●                   Vattenpolo.

Tyvärr har populära evenemang som basket redan avslutats. Men de återstående disciplinerna lovar också ett stort utrymme för förutsägelser.

Bland favoriterna i den olympiska boxningen kan vi till exempel nämna Oleksandr Khyzhniak från det ukrainska laget. Han har haft tur sedan 2016 och har inte förlorat några matcher. Bland hans utmärkelser finns flera världsmästerskap för ungdomar. Hans kategori är mellanvikt.

Bland tungviktarna nämner experterna Julio César La Cruz från Kuba. Han har redan besegrat en annan favorit – Muslim Gadzhimagomedov, som representerade Ryska federationen.

Dessutom finns det gott om annan insiderinformation om fler evenemang, idrottare och idrottsgrenar.  

Bland de möjliga vinnarna i ridsporten nämner teoretikerna till exempel Oliver Townend, Boyd Martin, Tim Price, Jonelle Price, och Michael Jung. Intressant nog är Bruce Springsteens dotter Jessica Springsteen också en olympisk ryttare i år.

Vad du bör veta i övrigt

För att betta på sport, oavsett om det är OS eller RPRA:s Show of the Year, behöver du en pålitlig bookmaker.

Välj ett alternativ som erbjuder bonusar, säkra betalningsmetoder, enkel insättning/uttag och så vidare. Snabb registrering och kontroll av konton är också önskvärt.

Om du skyndar dig och registrerar dig nu kan du både betta på OS och få en rejäl välkomstbonus.

Dessutom kan en sådan plats erbjuda andra populära turneringar, mästerskap och ligor. Om du vill betta på sport som inte ingår i Tokyos olympiska spel finns det alternativ som:

●                   Internationella vänskapsspel.

●                   ATP Challenger Cordenons.

●                   UEFA Champions League

●                   Major League Baseball

●                   Bundesliga.

Och många andra. Du behöver alltså inte oroa dig för att de olympiska spelen närmar sig sitt slut – det finns gott om andra viktiga evenemang som äger rum på den internationella idrottsarenan.

Slutspurten

Tokyos olympiska spel avslutas den 8 augusti. Så om du vill pröva din tur och betta på sport som äger rum på Dragonfly Island precis innan ridåutropet – då är det hög tid.

Även om populära ”genrer” som herrbasket eller friidrott redan är uteslutna kan du dra nytta av boxning, cykelbana, beachvolleyboll, karate och så vidare.

Avslutningsceremonin äger rum klockan 20.00. lokal tid i Tokyo den 8 augusti. Boxning är en av de sista medaljtävlingarna som äger rum före ceremonin. Om du gillar en storslagen show får du inte missa den.

Nästa olympiska spel kommer att hållas vintern 2022 i den kinesiska huvudstaden Peking. De olympiska spelen i Tokyo följs av de paralympiska spelen som börjar den 24 augusti och pågår till den 5 september. Det sistnämnda evenemanget är också öppet för vadslagning.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.