Hem Film & TV Spana in den nya trailern för Angry Birds-filmen!

Spana in den nya trailern för Angry Birds-filmen!

av senses.se

Angry Birds the Movie Angry Birds 2 hade nyligen premiär på mobiltelefoner men frågan är om de arga finska fåglarna fortfarande känns riktigt lika intressanta och aktuella i spelform? Med tanke på alla tidigare spin offs och cross overs med både Star Wars och Transformers  hade Angry Birds 7 kanske  varit en mer ärlig speltitel.

Angry Birds the Movie 8

Ingen kan dock förneka att även om spelmekaniken är välbekant vid det här laget och nyhetens behag har lagt sig så har de arga fåglarna en stor dos charm och personlighet. Något som filmmakarna bakom Angry Birds – the Movie, som kan bli en av nästa sommars stora biosuccéer, har tagit vara på. För regin står Fergal Reily och Clay Kaytis och i huvudrollen som Red Bird hör vi Jason Sudeikis, i den amerikanska versionen. I övriga roller hörs bland andra Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, KateMcKinnon, Bill Hader och Peter Dinklage.

Vilka vi får höra i den ofrånkomliga svenska dubbningen återstår att…höra.

Angry Birds the Movie 3

Angry Birds – The Movie blir kanske inte filmen vi minns för dess handling eller som aspirerar på en Oscar för bästa manus. Handlingen kretsar kring en tropisk, sagolikt vacker ö befolkad av en massa lyckliga fjäderfän, och så Red Bird som har problem med ilskna utbrott. En dag anländer stygga gröna grisar till ön. Vi utlovas få veta ursprunget till varför alla fåglar i Angry Birds är arga i denna historia, som kanske har fler lager och är mer mångbottnad än man först kan ana.

Eller inte.

Angry birds the movie 7

Men filmen ser ut att få precis rätt slags humor för att roa både stora och små med skämt som träffar direkt samtidigt som det finns gott om skojiga referenser till spelen och lustigheter på temat ”behåll lugnet – bli inte arg”. Dessutom ser den faktiskt ut att bli en fantastiskt vacker datoranimerad film, baserat på vad som har visats så här långt. Kika själv i trailern här nedanför.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.