Hem SpelMac Recension: Aerial Knights Never Yield ”Da Update”

Recension: Aerial Knights Never Yield ”Da Update”

av Henric Brandt

Din avatar heter Wally och du har precis hittat bevis som kan förändra världen omkring dig, för evigt. Problemet är bara att du nu måste du fly hals över huvud och aldrig stanna. Det finns hinder på vägen som du måste hoppa över, glida under eller helt enkelt krossa med din kropp i jakten efter frihet.

Foto: ©2021 Head up Games - Aerial Knights Never Yield "Da Update" - The Secret is out
Foto: ©2021 Headup Games

Aerial Knights Never Yield släpptes första gången för drygt ett år sedan (Februari 2021) och nu kommer ”Da Update”, som släpps till konsol och bjuder på en del andra överraskningar.

Bland annat tillkommer en del bonusbanor, ny musik, nya troféer och lite annat smått och gott. Det som är den bästa uppdateringen anser jag är att det nu finns ett endless runner-mode som tillåter dig att springa för evigt, utan att bli störd av storyn som annars bryter av banorna.

Foto: ©2021 Head up Games - Aerial Knights Never Yield "Da Update" - Run for your life
Foto: ©2021 Headup Games

Kontrollerna är svindlande enkla; din avtar springer från vänster till höger i full hastighet. Hindren i din väg har olika färger så att du med en gång vet om du ska hoppa, ducka eller krossa ditt mål. Aerial Knights Never Yield ”Da Update” blir därmed väldigt enkelt och även om banorna är fantasifulla, med sina olika händelser, så blir spelmekaniken snart sövande tråkigt. Spelet funkar bäst på din mobiltelefon, där du kan plocka upp det och köra en stund i väntan på bussen och inte som ett spel du sätter dig i soffan och lirar på din Xbox.

Foto: ©2021 Head up Games - Aerial Knights Never Yield "Da Update" - The Enemy
Foto: ©2021 Headup Games

Grafiken är snygg och enkel och laddningstiderna är blixtsnabba. Tekniskt är Aerial Knights Never Yield habilt genomfört och spelet har ett coolt soundtrack.

Sammanfattningsvis så lyckas tyvärr inte Aerial Knights Never Yield tillföra genren något nytt, utan blir ett tidsfördriv med ett fint soundtrack. Så betyget blir ändå godkänt.

Headup Games skickade recensionsexemplar för detta test. Utskickare av material har inget redaktionellt inflytande på våra tester, utan vi skriver alltid oberoende med er läsare och konsumenter i fokus.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.