Hem Hälsa & Skönhet Test: Wahl Aqua Groom
Wahl aqua Groom Silver

Test: Wahl Aqua Groom

av Henric Brandt

Redan när jag plockar upp Aqua Groom från Wahl ur kartongen så känner jag att det här är annorlunda mot Wahl Vacuum Trimmer som jag testade för ett par veckor sen. Den plastiga känslan är borta, denna trimmer känns robustare och mer exklusiv.

Wahl aqua groom recension
Foto: Wahl

Jag sätter den på laddning och redan efter fem minuter finns det tillräckligt med ström i den för att kunna testköra den. Aqua Groom är – till skillnad från Vacuum Trimmern – inte bara till för ditt skägg, utan den funkar till hela kroppen. Vilket gör att det passar perfekt i din dusch då allt hår hamnar på ett stället för att snabbt och lätt kunna tas om hand för att sedan slängas. Du bör se till att du har ett filter i duschutloppet så inte allt hår åker ned i avloppet. För det är ingen höjdare i längden, om du inte älskar att rensa avlopp.

Wahl aqua groom test
Foto: Wahl

Aqua Groom är fullkomligt smärtfri och väldigt effektiv; det finns en uppsjö med olika klipplängder och en grej till som var riktigt bra och det är att du kan byta ut trimmer-huvudet mot ett rakhuvud. Och vips har du en vattentät rakapparat också. Eller vattentät är den inte egentligen – den tål duschen, att spola vatten på, men den är inte vattentät på så vis att den kan vara på 10 meters djup.

Wahl aqua groom kit
Foto: Wahl

Sammanfattningsvis vill jag verkligen rekommendera Aqua Groom från Wahl då det är en effektiv och bra maskin som är vattentålig. Med de olika klipplängderna och rakhuvudet så är det en sanslöst mångsidig apparat. Dock så har den två saker som drar ned betyget: Det första är att, precis som med Vacuum Trimmern, så är de olika klipplängderna skilda plastbitar som skall hållas reda på och de känns rätt klena. Att byta dem är som gjort för att något ska gå sönder till slut. Sen så känner jag att mekaniken för att byta mellan trimmern och rakhuvudet är konstruerat på ett sådant sätt att när du gjort det ett par hundra gånger så kommer något slitas ut till slut. Synd, för om trimlängderna hade gått att ställa i maskinen (som hos konkurrensen) och bytet mellan trimmer och rakhuvud varit bättre, så hade Aqua Groom från amerikanska Wahl helt klart varit ett måste.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.