Hem Teknik / PrylarLeksaker Vinnarna av LEGO Star Wars är avslöjade!
lego Star Wars vinnare

Vinnarna av LEGO Star Wars är avslöjade!

av senses.se

Det är onekligen extremt populärt med LEGO. Läsare och tävlande från alla delar av Sverige, i alla åldrar, har mängder med färgstarka minnen att dela med sig av dessa magiska, små byggklossar. Att tävla ut LEGO Star Wars 20-årsjubileumsutgåvor var med ett ord en megahit och ha-begäret ökade väl exponentiellt efter senses genomgång av alla fem samlarutgåvor.

Det är ofta svårt att välja bland alla kreativa och personliga svar vi får in från er härliga läsare – men denna gång har det varit extra tufft. LEGO engagerar verkligen och berör så mångas liv. Vi har skrattat åt historier som involverar LEGO-bitar som väntats ut på pottan, att okynnes-leka med storsyskonets LEGO-samling i smyg, föräldrar som tvingats släpa iväg sina barn från LEGO-byggen och svidande, ömmande fingrar. Vi har berörts av berättelser kring det allra första minnet av att bygga en röd LEGO-traktor, att vara en ”sann” LEGO Star Wars-fan bland oförstående och smärtan att dela ett fåtal bitar med alltför många syskon när man växte upp och inte hade samma möjligheter man kanske har idag. Kort sagt – vi hade alldeles för många underbara LEGO-historier att välja mellan och trots generöst med priser inte nog att skicka ut till alla. Så kontentan får bli – tack alla ni som deltog och förgyllde tävlingen, det här får vi helt enkelt göra om snart!

Vinnaren av paketet med alla fem samlarutgåvor av LEGO Star Wars 20th Anniversary, som knöt ihop och återberättade i princip hela sin uppväxt till LEGO-byggsatser och gjorde det så vackert är:

Emma Andersson, Göteborg

Stort grattis, Emma!

Men – vi fick även fin-fina bidrag från följande fem läsare, som vinner varsitt set från samlingen:

  1. Imperial Dropship: Lilian Bringle, Forslöv – som i egenskap av informationsansvarig för PEAB på 80-talet i en vecka fick bygga 70-centimeter stora bokstäver med företagets bokstäver i LEGO, för sedan flyga med dom till Stockholm (!) och pryda årets julskiva med Lill Lindfors till de anställa. Kraften verkar onekligen med hennes fingrar (tack för bilderna, Lilian!)


2. Slave 1: Per Andersson, Karlstad

3. Snowspeeder: Fatima Mehmedovic, Hägersten

4. Anakins Podracer: Jacob Sitell, Lidingö

5. Clone Scout Walker: Lars Sköld, Huddinge

Ett rungande grattis till alla vinnare, priserna kommer snart på lådan (eller i vissa fall, troligtvis till ert utlämningsställe). Stort tack till alla ni som deltog (vi önskar att vi haft 20 priser till att dela ut – minst!) och ett jättetack till LEGO som ställde upp med de fina priserna. Som sagt – det här gör vi om!

Vann du inte denna gång? Häng inte läpp, det kommer fler tävlingar på senses.se framöver och just nu kan du kasta in ditt namn i kampen om häftig merchandise från senaste Transformers-filmen Bumblebee.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.