Hem Dryck Veckans recept: En svalkande Mango-smoothie i solen!
Mango Smoothie

Veckans recept: En svalkande Mango-smoothie i solen!

av senses.se

Ta ett paket med frysta mangobitar (ca 225g, låt bitarna vara frysta så får du drinken kall och slipper lägga till is) häll i mixern och mixa ihop med ca ½ pkt vanilj-youghurt. En utmärkt allt-i-allo-mixer vi ofta använder till vår matlagning här på senses.se är Philips Pure Essentials HR1372. Fixar allt, från frysta bär till isbitar för drinkar, soppor och såser. Väl värd priset (i skrivande stund 595:-).

Mango Smoothie

Häll upp i drinkglas, släng i ett sugrör och toppa med myntablad så har du plötsligt en härligt god och hälsosam sommardrink i din hand!

Mango är inte bara gott, det är även supernyttigt och har en hög halt av antioxidanter. En mango innehåller betakaroten som i kroppen omvandlas till A-vitamin och skyddar mot solens strålar (särskilt bra för dem av er som lider av soleksem). Den innehåller även c-vitamin som är en av de antioxidanter som angriper de fria radikalerna och hjälper oss att minska risken för cell- och vävnadsskador. Mango är dessutom fiberrikt och främjar vår matsmältning, vilket ger oss gladare magar :-)

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.