Hem Film & TVBlu-ray Unboxing: Begränsade samlarutgåvan Back to the Future-trilogin
back to the future trilogy limited collectors edition

Unboxing: Begränsade samlarutgåvan Back to the Future-trilogin

av senses.se

I dagarna släppte Universal en alldeles förträfflig, fullspäckad utgåva av några av världens bästa filmer – objektivt bäst skrivna och genomförda filmer, i alla fall två av dom. Eller åtminstone ettan. Back to The Future Trilogy Limited Collector’s Edition är en plåtlåda som innehåller de tre Tillbaka till Framtiden-filmerna på nymastrade Blu-ray-utgåvor, samt en extraskiva med bland annat ett specialinspelat meddelande från Doc Brown.

Vi unboxar utgåvan i videon ovan och tycker du ska stålsätta dig med lämplig servett eller annat dregel-skydd på bröstet. Våra favoritbonusar är registreringsskylten ”OUTATIME” (som dock är för liten för att försöka bocka fast över nuvarande registreringsskylt – biltullarna i Stockholm skulle väl gå bananas på alla avgifter som ”OUTATIME” skulle dra på sig), Grays Sports Almanack (se tvåan om du glömt hur central denna bok är) och det ”magiska” kortet där familjemedlemmarna i McFly-familjen både finns och inte finns…

back to the future trilogy limited collectors edition

Detta är en superb utgåva för alla fans i synnerhet och filmälskare i allmänhet. Perfekt hade den varit om den också tydlig märkts ut med samlarsiffror (en limiterad utgåva ska ju ange vilket unikt nummer du innehar, till exempel 20 642 / 40 000). Ca pris i handeln är 449 kr och det är fullt rimligt för en så här läcker samlarbox. Vi återkommer när vi fått info om exakt hur många som finns i omlopp.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.