Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehörMöss Test: Trust GXT 960 (gaming-mus)
Silver

Test: Trust GXT 960 (gaming-mus)

av Henric Brandt

Gaming-musen GXT 960 från Trust imponerar redan när jag plockar den ur kartongen: den ultralätta musen väger endast 74 gram. Men för den sakens skull känns den ändå inte på något sätt skör. GXT 960 uppfattas verkligen gedigen i handen och passar även mina stora händer väldigt bra.

Trust GXT 960 foto: senses.se
Foto: senses.se

Knapparna är exakta och de två tumknapparna sitter bekvämt placerade på sidan. Scroll-hjulet och tredje knappen känns tighta och precisa. Väl inkopplad lyser GXT 960 upp och pulserar i olika färger. Den ser riktigt cool ut på din musmatta.

Så nu är det dags att börja köra. Jag börjar med att ha den inkopplad till en Macbook Pro. Jag går in på Trusts hemsida för att ladda ner mjukvaran men finner att den finns bara finns till PC. Vilket känns lite off och tråkigt. Jag får istället gå in i de vanliga mus-inställningarna macOS. Detta funkar bra, men man kommer inte åt alla andra delar av musens funktioner på detta vis.

Recension Trust mus GXT 960 foto: senses.se
Foto: senses.se

PC:n funkar det bättre och nu kan jag låsa upp alla funktionerna på ett bättre sätt. Testar att köra spel med GXT 960 och det är noll drag eller lagg. Det är en riktigt tight och välgjord tingest, detta.

Sammanfattningsvis så gillar jag verkligen GXT 960 från Trust och det enda som drar ned betyget från ett måste till en stark rekommendation är att det i skrivande stund inte finns mjukvara till Mac.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.