Hem Film & TV SVT Play-tipset: Prinsessa (2009)
prinsessa

SVT Play-tipset: Prinsessa (2009)

av senses.se

Prinsessa handlar om 18-åriga Maja (Zandra Andersson) som kommer ifrån en liten stad någonstans i Sverige och vars högsta dröm är att bli skådespelare. När dokumentärfilmaren Erika (Moa Silén) ger henne chansen att ”bli känd” så hoppar Maja på erbjudandet och hoppas att det ska hjälpa henne visa hela världen hur vacker hon är inuti. Men vägen blir, såklart, inte riktigt så enkel…

Prinsessa (Starring Maja) är en trefaldigt Guldbaggenominerad film av Teresa Fabik (Hip Hip Hora!) som värmer både hjärta och själ. Den fick aldrig den publik den förtjänade på bio då den hade premiär 2009 och nu har en helt ny publik chansen att upptäcka den. En feelgood dramakomedi för hela familjen, där nog alla kan känna igen sig i att ha en dröm man inte riktigt vågar tro på. I rollerna ser vi bland annat Maria Lundqvist, Christian Magdu och Anastasios Soulis. senses.se:s Henric Brandt dyker också upp i en skön roll som skrupelfri producent.

Filmen kan ses på SVT Play fram till och med den 30 juli och vi rekommenderar såklart varmt att du ser den innan den försvinner därifrån.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.