Hem MobilAndroid Google lanserar Pixel-telefoner i Sverige

Google lanserar Pixel-telefoner i Sverige

av Björn Alsborger

Det är inte alla som vet det men Google har en hel serie med telefoner, ofta väldigt prisvärda mellanklasstelefoner med fokus på bra kamera. Fram tills nu har man varit tvungen att själv importera ifrån något land där telefonerna sålts, såsom Tyskland eller England. Detta har gjort att telefonerna varit väldigt ovanliga i Sverige, vilket är synd för ofta är dom minst lika bra som flaggskeppen från t.ex. Samsung eller Apple men till betydligt lägre priser

Men nu blir det ändring på det, för att från och med den 13 oktober så går de senaste telefonerna (Pixel 7,  Pixel 7 Pro) och den enklare telefonen Pixel 6a  att köpa hos Elgiganten, Google Store eller hos Telia / Halebop.

Pixel 7 har en 6,3-tumsskärm och Pixel 7 Pro har en 6,7 tumsskärm och även ett särskilt telefotoobjektiv och ett uppgraderat vidvinkelobjektivet jämfört med det som finns på Pixel 7. Aluminiumhöljet för båda telefonerna är tillverkat av 100% återvunnet material. Telefonerna innehåller 8 GB respektive 12 GB minne och kommer med antingen 128 GB eller 256 GB lagring.

Priser från 9 990 SEK för Pixel 7 Pro, 7 290 SEK för Pixel 7 och 4990 SEK för Pixel 6a.

Vi har fått tag på recensionsexemplar av telefonerna och återkommer snart med ett fullständigt test.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.