Hem Film & TVBlu-ray Vinn Pixars Själen på Blu-ray!
Pixars Själen Soul tävling senses

Vinn Pixars Själen på Blu-ray!

av senses.se

©Disney/Pixar

Själen (Soul) hade premiär på Disney+ på Juldagen och var en underbar liten present. Nu släpps filmen på Blu-ray och du kan komplettera den fysiska samlingen snyggt med numrerad rygg (#23) samt njuta av bättre bild och ljud som fysisk media fortfarande ger över streaming.

Vännerna på Disney har skickat tre exemplar på Blu-ray för oss att tävla ut och allt du behöver göra för att vara med är:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det)((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Gå in på social media och gilla, dela samt tagga gärna en vän du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder fler extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Mejla sen på [email protected] ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. Ämnesraden döper du till: SJÄLEN.

Tävlingen pågår till och med den 12 april 2021 då Själen släpps på Blu-ray och DVD (ingår digitalt i Disney+). Tävlingen presenteras i samarbete med Walt Disney Sverige. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.