Hem SpelSwitch Nintendo Labo får VR-kit

Nintendo Labo får VR-kit

av Henric Brandt

Att vi diggar Nintendo Labo-konceptet här på senses.se-redaktionen är inget nytt (vi har testat fiskespöt och roboten bland annat), så vi ser verkligen fram emot att få testa det fjärde kittet i det sanslöst kreativa Nintendo Labo konceptet till Nintendo Switch.

Nintendo Labo

Att bygga ihop ett par VR glasögon i papp är inget nytt, det har funnits på marknaden ett tag till din smartphone, men Nintendo tar det hela ett steg längre genom att koppla Joy-cons med till exempel ett lasergevär; så att du kan försvara planeten mot rymdvarelser eller besöka en ocean och simma bland fiskar. Såsom vi märkte när vi testade roboten så fanns redan en känsla av VR där, så att nu verkligen ha ett par VR glasögon på sig med ett gevär som vibrerar när du skjuter kommer öka upplevelsen rejält. Vi hoppas bara att man inte snålar på spelen, så att det inte blir samma enkla spel som till andra Labo-kitten vi har testat; utan att det verkligen blir lite matigare och coola spel.

12 april 2019 är det release så håll utkik däromkring efter en recension av Nintendo Labo VR-kit här på din favoritsajt.


Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.