Hem Hälsa & Skönhet Nike+ Running – Gratis träningsapp som kan det mesta

Nike+ Running – Gratis träningsapp som kan det mesta

av senses.se

Nu är våren här (ja, nu måste den vara här) och med den kommer långa, härliga, ljusa kvällar och löftet om sommar, sol och bad. Nyårsafton må vara då alla ”lovar” att komma i form inför sommaren, men dyra gymkort och tid att ta sig dit och hem gör att löftet oftast är som bortblåst lagom till 1:a februari…

Betydligt enklare, snabbare och billigare nu när vädret tillåter, är att springa sig i form! Ja, springa kan vara lite småtråkigt, ensamt och slitigt, men om du köper dig ett par riktigt bra löparskor (600-1200 kr, snåla inte – du ska ha dem 100 mil/två år) och tar hem Nike’s gratisapp Nike+ Running till din iPhone/Android, så får du en riktigt kul och peppande träning som kommer att ha dig i form till badsäsongen!

Nike+ Running App kan också ställas in på kilometer

Nike+ Running App – rekommenderas!

Appen är enkel att använda och håller koll på allt – den skriver ut kartor över vart du sprungit (om du tillåter GPS:en att göra det i programmet), den peppar dig med röster som talar om när du nått delmål och har funktioner för att du får välja dina favoriter bland ”powerlåtar” i musikbiblioteket, låtar som den spelar när du ska pressa sista biten eller behöver en puff. Men allra roligast är Coach-delen av appen. Här får du t ex ett 8-veckors träningsprogram helt för nybörjare som vill kunna springa 5 km, upp till rena proffstränings-regimer.

Nike Zoom Structure+ 17

Nike Zoom Structure+ 17. Rekommenderas också! Foto: Nike

Så ladda upp med ett par sköna pjuck, köp nya löparstrumpor (blir inte lika svettiga), införskaffa en bra hörlur till telefonen och spring med appen – det är riktigt kul, snabb och gratis träning!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.