Hem MobilAndroid Mobila appar för moderna män

Mobila appar för moderna män

av senses.se

Det blir allt viktigare med smartphones och teknologi och män måste använda sina tekniska prylar för att fördjupa sin kunskap och bredda sina horisonter. Istället för att bara spela spel som du kastar bort din tid på, timme efter timme, rekommenderar jag att du laddar ner en app som gör dig mer produktiv, hälsosam eller upplyst. Här har jag sammanställt en lista över mina viktigaste appar för män, som kan sätta stopp på det meningslösa spelandet och istället öppna upp nya horisonter!

Distiller
Älskar du att njuta av ett glas fin whisky, brandy eller någon annan typ av sprit? Distiller är den nya appen som fungerar som din personliga databas i strävan efter att hitta den perfekta spriten för din smak. Distillers databas är utrustad med en stor mängd olika typer av whisky, brandy, gin, rum, tequila och mezcal, och katalogen växer varje dag. Här kan du granska betyg, betygsätta själv, föreslå, diskutera, önska och skapa din allra bästa hylla inom den interaktiva, spritälskande gemenskapen. Appen är gratis så skynda på och dela med dig av dina egna betygssättningar. Skål!

distiller

Sworkit
Har du någonsin känt att det är hög tid för dig att gå till gymmet, men att det samtidigt inte finns någon tid att ta sig dit? Att komma i form kan vara svårt, och även de som går till gymmet kan tycka att det är svårt att bryta upp rutinen. Det kan lätt bli tråkigt. Nu kan du sätta ny färg på den vardagliga träningsrutinen med Sworkit; appen som är utformad för att ge dig ett träningspass för hela kroppen, utan att du behöver någon utrustning. Ta Sworkit till gymmet eller ditt eget vardagsrum och få träningspass på mellan 5 till 60 minuter. Oavsett om du använder appen för att komma i gång igen, eller om du är en fitnessguru, har Sworkit träning speciellt utformad för att tillgodose dina behov.

How to Cook Everything
Universitetstiden var en tid för snabba och billiga måltider och man åt mest för att man var tvungen att överleva. När man kommer ut i den verkliga världen är det viktigt att kunna laga mat av god kvalitet; det är något andra verkligen kan beundra dig för. How to Cook Everything är en bästsäljande kokbok av New York Times-kolumnisten Mark Bittman, laddad med 2000 recept och 400 illustrationer, som hjälper dig att gå från nybörjare till proffs.

how to cook everything

Untappd
Den här appen påminner om Distiller och är ett bra komplement för den som inte bara vill hålla sig till sprit av olika slag. Untappd hjälper dig att hitta, granska och utforska ölens underbara värld. Här kan du spara din öl-historia, så att du vet vart du provade och vad du tyckte om ölen. Du kan också skicka rekommendationer till vänner, skriva kommentarer och få mer information om specifika ölsorter.

Soundhound
Soundhoud är en i grunden mer robust och dynamisk version av Shazam. När du har en låt på tungan så behöver du bara klicka på appens orangea knapp. Appen kan hitta din sång och bjuder också på innovativa funktioner såsom sångtexter i realtid, information om vilka album låten finns på och dessutom existerande musikvideor. När du har lyssnat klart på låten kan du dela den på dina sociala medier eller lägga till den på ditt Spotify– eller Rdio konto.

soundhound

Stanley Level
Att betala för tjänster som lätt skulle kunna vara ett hemmafixar-projekt, är något som kan kosta mycket pengar i längden. Den här appen hjälper även män som inte är så praktiskt lagda. Stanley Level är ett lättillgängligt verktyg som hjälper dig att fullborda ett projekt, och får det att se ut som att det är gjort av ett proffs. Denna app är den första i sitt slag som är såpass innehållsrik och genomarbetad, vilket är det som gör den så intressant.

Google Translate
Att planera en resa till ett främmande land som talar ett främmande språk kan vara skrämmande, och om du rest till okända delar av världen förut, så vet du att det är något som inte blir lättare med tiden. Word Lens var en app (som alltså numera ligger under Google Translate) som försöker göra denna upplevelse lite mindre skrämmande. Syftet är att underlätta din turistupplevelse genom att konvertera skyltar till ditt modersmål. Med hjälp av denna app kan du till och med navigera i asiatiska länder – håll bara upp kameran mot skylten du vill översätta så sköter appen resten!

 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.