Hem Ekonomi Mavic Mini är den perfekta julklappen
drönare

Mavic Mini är den perfekta julklappen

av senses.se

Vill du inte ge bort den i julklapp så är det helt okej att ge en julklapp till sig själv. Vad är i så fall bättre än en liten mini drone du kan ha med dig överallt. Med den här följeslagaren gör du festen och resan till en magisk händelse.

Den tar inte större plats än en mobil i storlek men är såklart högre. Den får till och med plats i en vanlig ficka. Trots formatet har den riktigt bra specifikationer och hög kvalitet. Att flyga med den är hur enkelt som helst då den även har en hel del inbyggda lägen som gör filmer och foton ännu bättre.

Ultralätt på endast 249 gram

En komplett kvalitetsdrönare på endast 249 gram och som ger dig fantastiska filmer. Den här följeslagaren kan du ha med dig överallt. Med en flygtid på 30 minuter hinner du ta ordentliga filmer och se omgivningarna. Max räckvidd är 4 kilometer och du ser HD video direkt i din mobil som är ansluten till den lilla smidiga handkontrollen.

Avancerade sensorer och olika videolägen

Mavic Mini är utrustad med sensorer för att undvika föremål och har en avancerad navigering med inbyggd GPS. Tekniken har kommit så långt nu så du behöver inget flygcertifikat eller pilotutbildning för att flyga denna. Här är allt superenkelt. 

Mavic Mini kommer laddad med färdiga videolägen som gör att du med enkla knapptryck kan filma med följ mig läge, flyg uppåt bort från objektet med mera. Allt samlat i något som kallas QuickShot och som maximerar kvaliteten på din video.

drönare

3 axlad gimbal kamera och avancerad programvara

Mavic Mini är utrustad med en 3-axlig stabiliserad 2.7K-kamera för jämna och snygga filmer. Här får du en upplösning på 12 megapixlar med kameran och du kan filma i 2,7K.

Med programvaran DJI Fly App är allt enkelt och du får en intuitiv och enkel upplevelse som gör att du kan skapa magiska filmer när drönaren sköter det mesta. Här flyger du säkert och smart och lär dig mer avancerade saker efterhand.

Attraktivt pris på en riktigt bra drönare

Att skaffa en Mavic Mini är billigare än du tror, det kan vi nog lova. För endast 4490 kr får du en komplett drönare. Dyrare drönare kan gräva djupare i kassan och såklart får du bättre produkter men behöver du det egentligen? Mavic Mini är perfekt för dig som vill ha en drönare som inte är för avancerad men som ändå gör allting rätt och med bra kvalitet. 

Kapitalvaror kostar såklart lite men tänk på att detta är en produkt du kommer ha roligt med under många år framöver. Om pengarna inte riktigt räcker till så kan ett smslån ge möjligheter till extra tillskott i plånboken. Känner du att behovet är stor så jämför smslån utan uc här. Att få extra tillskott i kassan gör det möjligt att få uppleva det där lite extra, precis när du behöver det. Att ansöka är dessutom enkelt och du får förslag direkt från flera långivare.

Sammanfattning av Mavic Mini

En ultralätt drönare med avancerade funktioner som gör att du enkelt kommer att kunna hantera den. Högkvalitativ kamera, lång flygtid, HD bildöverföring, QuickShots med färdiga program för filmeffekter och ett speciellt läge som gör att du kan skapa följsamma filmer och minimera skakningar. Helt enkelt en riktigt bra och rolig produkt du kommer ha nytta av i flera år framöver.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.