Hem Film & TV Lush släpper produkter med Super Mario-tema
Lush x super mario bros senses

Lush släpper produkter med Super Mario-tema

av senses.se

Ge ditt badande en Power-up nu när kosmetiskatillverkaren Lush slår sina påsar ihop med Nintendo + Illuminations Super Mario Bros-film (biopremiär 5 april) för att lansera en kollektion av limited edition-produkter.

Foto: Lush

Den första i sitt slag, något som Lush inte har skapat innan, är Question Block badbomben med en gömd power-up i tvålformat inuti, varje med en unik doft och färg. Det finns sex olika varianter att välja bland, från busiga svampar till den svårfångade och exklusiva guldstjärnan! Question Block kostar 195 kr styck

Foto: Lush

Två nya duschtvålar tar plats på hyllorna och lovar att sprida färg till vilket badrum som helst: en röd, nostalgiskt coladoftande Mario duschtvål packad med rengörande granatäppelsjuice, och en neongrön Luigi duschtvål med doft av krispiga, rena äpplen och rosabsolut.
Mario duschtvål, Luigi duschtvål (125 kr för 100g, 250 kr för 295g, 415 kr för 500g)

En Gold Coin tvål med doft av fanfavoriten ‘Honey I Washed the Kids’ rengör även de hårdast arbetande äventyrarna och två duschjellies, baserade på filmens Prinsessan Peach och Bowser, doftsätts med persikor och ananas, och Lushs ‘Fireside’ doft.
Gold Coin tvål, 75 kr styck

Filmens fans kommer också få möjligheten att skapa egna skräddarsydda mystery gift boxes (från 75 kr) genom att välja favoritprodukter från den exklusiva kollektionen förpackade i den ikoniska gula Question Block-lådan.

Foto: Lush

Lush X Super Mario Bros. Filmen-kollektionen kommer lanseras den 24 mars 2023 och är exklusivt tillgänglig på Lush hemsida, app och i butiker över landet.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.