Hem Inspiration Guldet vid regnbågens slut

Guldet vid regnbågens slut

av senses.se

Semestern är över och nu ser vi fram emot en extremt spännande höst, med nya spel och givetvis nya maskiner!

Så här i ”nextgen”-tider, som 2013 definitivt kommer att bli – med Nintendos WiiU släppt precis innan 2012’s slut och kommande Sony Playstation 4 och Microsoft Xbox One i höst nästa år någongång, så är det lätt att allt fokus hamnar på ”det nya” och hur man ska ha råd med maskinerna samt hur bra de första spelen blir.

WiiU må kämpa, men Nintendo har en drös med bra releaser till Wii

Vad många glömmer är att nu är det gyllene läget att titta på den förra generationen konsoler – som oftast får några av sina bästa spel-releaser i slutet på sin livscykel. PS3 har haft ett makalöst år med spel som The Last of Us och prisade Journey, Xbox 360 har fått Gears of War 3 och delar med PS3 multiformat-releaserna Elder Scrolls V: Skyrim och BioShock Infinite och Wii har senaste åren haft otroligt bra releaser såsom Xenoblade Chronicles och härliga överraskningen Donkey Kong Country Returns.

journey

kika på Blocket, Tradera eller gå till din lokala handlare och fundera på om du inte istället ska ta och komplettera samlingen med en ”current gen”-maskin och plocka upp de 10 bästa spelen till den – som oftast är de bäst utvecklade efter 6-7 års erfarenhet. Behöver du inspiration så kolla in Gamerankings (numera Metacritic) och klicka på suveräna All-Time Best (en lista baserad på genomsnittliga recensioner – etta genom tiderna är just ett Wii-spel, Super Mario Galaxy).

Vill du spela hyllade Gears of War 3 så behöver du en Xbox 360

Happy gaming!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.