Hem Hälsa & Skönhet Ge den vackraste gåva du kan ge i jul
julklapp

Ge den vackraste gåva du kan ge i jul

av senses.se

Det finaste med julen, är inte alla presenter man får, utan glädjen man ser eller känner i hjärtat hos dem man ger till. Varje år, när vi klagar över lyxproblem såsom att julen är stressig, tröttsam och dyr, så är det människor i vår närhet som handskas med frågor om liv och död. Människor som är sjuka, människor som kanske känner sig övergivna och bortglömda och vi som välsignats med ett par få vardagsproblem kan göra mer för att hjälpa dem.

Istället för en robot-dammsugare, som utnämnts till årets julklapp, väljer vi på senses att ge vår gåva på 500 kr till Barncancerfonden. Få saker måste kännas så svåra som att ha ett barn med cancer. Så om du kan – ge. Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon, som det fina ordspråket säger. Vi behöver inte 3-4 klappar per person eller allt det där godiset, gör istället en liten insats då 90% av all forskning kring ämnet i Sverige betalas av pengar som Barncancerfonden drar in.

Tack för att du är med oss varje dag och tack för din gåva! Du hjälper givetvis också till genom att titta på videon nedan och sprida den vidare.

God Jul och Gott Nytt År, önskar vi på senses.se! 2013 kommer att bli fantastiskt – för oss alla!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.