Hem Inredning Sponsrat inlägg: De trendiga hårnålsbenen är här!
cult furniture

Sponsrat inlägg: De trendiga hårnålsbenen är här!

av senses.se

Cult Furnitures nya kollektion har  äntligen landat – och det är hårnålsben som gäller för hela slanten. Unna dig nya stolar och bord hemma, eller varför inte till kontoret, baren eller restaurangen?

Det har blivit väldigt populärt att blanda vintageinspirerade och moderna möbler. På Cult Furniture mixar och matchar vi vintage med det moderna i vårt helt nya möbelsortiment: från retro, geometriskt mönstrade mattor och kopparlampor till klädda stolar och sammetskuddar.

cult furniture

I den nya kollektionen ligger fokus på de trendiga hårnålsbenen; vi har tagit klassiska formgivningar och uppdaterat dem med tunna hårnålsben, så du kommer nog snart se mindre och mindre av de gamla träbenen.

Inga två stilar är likadana, förstås. Och som alltid försöker vi blanda teman där vi kan. Vi har en pall som hämtar inspiration från 70-talet, med sin sammetsklädda sits och hårnålsbenen finns i rosa guld eller silver beroende på hur det passar din inredning.

cult furniture

Om du vill ha hårnålsben i hela matrummet eller köket är dessutom vårt fyrkantiga matbord ett måste, där elegant almträ kombineras med metalliska ben; det ger kommersiella lokaler den där åtråvärda, industriella stilen som är så populär just nu.

cult furniture

Om du vill ha någonting mer rustikt har vi en trästol med svarta hårnålsben, och för lite mer glamor en pall med svart konstlädersits och ben av rosa guld.

Med en stil för varje palett och rum är hårnålsfenomenet mer än bara en trend; det är en platsbesparande lösning, och det är ju något vi alla vill ha, eller hur? Vi kan föreställa oss de slanka pallarna fungera bra i ett kök eller under en bänk, men också i trendiga barer och pop-up-restauranger.

Detta är en annons från Cult Furniture.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.