Hem Inredning Sponsrat inlägg: Konstverk som berör

Sponsrat inlägg: Konstverk som berör

av senses.se

Har du någon gång besökt ett hem och blivit helt tagen av ett konstverk. En riktig statment piece som gör att du önskar att du hade något liknande i ditt eget hem. En sådan där tavla som täcker en hel vägg eller som sprudlar av färg eller som är så abstrakt att du tänker på den i flera dagar. Konst stannar med dig och berör. På mynewart.se hittar du garanterat en tavla som möter det du önskar och som berör dig. Urvalet är nämligen enormt och du behöver inte springa runt stans alla gallerier utan kan hitta allt på samma ställe online.

Allt har flyttat online nu och varför ska inte konstgallerier också finnas online, där du kan besöka de när du vill. Det är dessutom konst till riktigt bra pris, så du kan få handmålade kvalitetsprodukter utan att det ska kosta skjortan.

Ett personligt hem med konst

I mitt hem gillar jag att skapa olika miljöer i varje rum vilket är lättare sagt än gjort. Att ha olika teman kan vara en dyr affär. Vi vet ju alla hur mycket möbler kan kosta och hur svårt det är att hitta precis det man söker. Därför väljer jag istället att fokusera på detaljerna.

Mina möbler är väldigt minimalistiska och ja, rätt opersonliga. Mitt hem är dock inte opersonligt, tvärtemot faktiskt. När jag får nya vänner på besök så brukar den första kommentaren vara ”man kan verkligen se att du bor här”. Min bohemiska stil kan märkas överallt i min lägenhet och jag är stolt över att den är så personlig.

Konst på väggarna är för mig det viktigaste sättet i att göra mitt hem personligt. Det som gör konst så bra till att skapa ett personligt hem är:

·   Oändliga kombinationsmöjligheter.

·   Det är lätt att byta ut verk.

·   Enorm variation.

·   Det finns något för alla.

Det bästa med konst är att du garanterat kommer hitta något för dig för det finns något för alla.

Konst du älskar

Du behöver inte vara konstsamlare för att hitta tavlan som gör din lägenhet eller ditt hus till ett hem. Det viktigaste med ett konstverk är att du älskar det och att du kommer trivas med att ha det i ditt hem.

Oavsett om du älskar djur, natur, solnedgångar, abstrakt konst, färger eller svartvitt så finns det en tavla för dig. Personligen gillar jag varma färger mot mina vita väggar och gråa möbler. Det skapar den värme som jag vill att mitt hem ska bjuda in till som mina möbler inte gör. Mitt hem är mysigt och inbjudande på grund av mitt val av tavlor.

Jag varierar dock min konst från rum till rum. I mitt sovrum använder jag röda toner medan jag i mitt vardagsrum blandar kalla och varma toner. Det gör jag för att vardagsrummet ska kännas fräscht och mysigt på samma gång.

Färger är dock inte det enda sättet att skapa olika teman. Du kan även välja att olika rum har olika motiv på konstverken. Kanske har du naturtema i sovrummet och djurtema i vardagsrummet. Släpp din fantasi lös och skapa det hem du alltid drömt om. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.