Hem Spel Första intryck: Call of Duty – Vanguard
Call of duty vanguard beta

Första intryck: Call of Duty – Vanguard

av Henric Brandt

Spelserien Call of Duty har funnits i snart 20 år och sen starten har det blivit ett stort antal spel och expansioner. För mig så är Call of Duty synonymt med Andra Världskriget, men det finns flera spel i serien som även tacklar Kalla kriget och nutid. Call of Duty: Vanguard är tillbaka på klassisk mark (Andra Världskriget) och i BETA-versionen som jag har testat så kan man spela ett par tre stycken av de 20 nya banorna som kommer släppas femte november.

Be-verstaionen av Call of Duty: Vanguard är enbart multiplayer-online, så till en början så dog jag så fort jag respawnande. När jag sedan kom in i hela Call of Duty-feelingen igen så gick det lite bättre. Det var ett tag sen jag lirade Call of Duty, insåg jag. Det mesta känns igen; allt från kontroller till val av inriktning för din avatar. Grafiken är inte 100 procent klar än så de få buggar som jag upplevde är inget jag hänger upp mig på. Grafiken i övrigt är väldigt snygg med sanslöst schysta ljuseffekter och en stor eloge till hur mycket som går sönder när du pepprar. Du får vara noggrann var du gömmer dig, för kulorna tar sig till slut igenom det mesta. Banorna är extremt detaljrika och favoriterna för min del i beta:n är Örnnästet (inte filmen, utan Hitlers tillhåll), Hotellet och det ryska torget. Call of Duty: Vanguard är även väldigt blodigt och brutalt med avskjutna lemmar och andra otrevligheter. Det enda jag upplevde som irriterande var att jag inte hittade hur man stänger av (om det ens går?) Kill cam, så varje gång du dör får du snällt sitta och se hur du misslyckades att gömma dig. Kul till en början – men enerverande till slut.

Kör du Quick play så slumpas banorna fram och det finns även flera olika uppdrag – allt från att plantera bomber till capture the flag. Kontrollerna är tighta och när jag väl kom in i gunget igen så är Call of Duty: Vanguard sjukt svårt att lägga ifrån sig; Bara-en-gång-till känslan är total.

Jag ser fram emot november så jag kan testa hela spelet för Call of Duty: Vanguard gav mig verkligen blodad tand och vilja att komma tillbaka till COD-serien och se vad de har hittat på denna gång. Det sägs ju att om man räknar ihop alla timmar spel och filmer som har gjorts om Andra Världskriget så blir det längre än vad själva kriget pågick. Vet inte om det är sant. men nu med ett nytt intressant spel på temat så kommer ytterligare ett antal timmar läggas till.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.